Waarschuwing

Het formulier #3 bestaat niet of is niet gepubliceerd.

Gebruiksvoorwaarden

Bij SMACK it CREATIONS vinden wij privacy heel belangrijk. Wij geloven in transparantie, en streven ernaar duidelijk te zijn over hoe we met privacy omgaan, zoals de manier waarop wij je persoonlijke informatie verwerken. We weten dat jij jouw privacy ook belangrijk vindt en daarom hebben we voorzien in instellingen waarmee je kunt bepalen hoe bepaalde informatie door SMACK it CREATIONS wordt gebruikt. Dit beleid legt de privacy-werkwijzen uit voor smackit.nl en Crowdfundersplatform.nl (samen noemen we deze de “Site”), SMACK it’s mobiele applicaties (de “Apps”) SMACK it CREATIONS Payments, SMACK it CREATIONS’s openbare Application Program Interface (de “API”), en de andere diensten die SMACK it CREATIONS verleent. We noemen de Site, de Apps, SMACK it CREATIONS Payments en onze andere diensten we gezamenlijk de "Diensten". 

Dit Privacybeleid is gepubliceerd op 23 april 2018.

Het wordt op 23 mei 2018 van kracht.


1. Het accepteren van het Privacybeleid
2. Verzamelde en ontvangen informatie
3. Keuze en controle
4. Vindbaarheid
5. Berichten van SMACK it CREATIONS
6. Community
7. Gebruik, delen en bekend maken van informatie
8. Overdrachten
9. Veiligheid
10. Bewaren
11. Jouw rechten
12. Jouw verantwoordelijkheden
13. Intrekken van toestemming 
14. Wijzigingen aan het Privacybeleid
15. Contact

1. Het accepteren van het Privacybeleid

Om onze onderneming te kunnen runnen en jouw de Diensten te kunnen verlenen moeten we je persoonlijke gegevens verwerken. Door onze Gebruiksvoorwaarden te accepteren, bevestig je dat je dit beleid gelezen hebt en begrijpt, inclusief hoe en waarom we jouw informatie gebruiken. Als je niet wilt dat wij op de in dit beleid beschreven manieren je persoonlijke informatie verzamelen, moet je geen gebruik van onze Diensten maken. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van het privacybeleid of de werkwijzes van onze members, websites die via Pattern by SMACK it CREATIONS of door externe websites of apps gehost worden.

SMACK it’s Gebruiksvoorwaarden vereisen dat alle account-eigenaren minstens 18 jaar oud zijn. Minderjarigen van jonger dan 18 en tenminste 13 jaar oud mogen SMACK it’s Diensten alleen gebruiken met de uitdrukkelijke toestemming en onder de directe supervisie van een ouder of wettelijke voogd die de eigenaar van het account is. Kinderen jonger dan 13 mogen geen gebruik van SMACK it CREATIONS of de Diensten maken. Jij bent degene die verantwoordelijk is voor alle activiteiten die op jouw account door een minderjarige ondernomen worden.

Door de Diensten te gebruiken erken je dat SMACK it CREATIONS jouw informatie in de Verenigde Staten, Ierland en elk ander land waarin SMACK it CREATIONS actief is zal gebruiken. Wij wijzen je erop dat privacywetgeving en normen in bepaalde landen kan verschillen van de privacywetgeving en normen die van toepassing zijn in het land waar je woonachtig bent, zoals bijvoorbeeld de rechten voor toegang tot je persoonlijke informatie. We zullen alleen persoonlijke gegevens naar deze landen sturen als we dat gerechtelijk gezien mogen en we zullen stappen ondernemen om te zorgen dat je persoonlijke informatie de nodige bescherming blijft genieten. Lees verder om erachter te komen hoe we je persoonlijke informatie die naar buiten Europa overgedragen wordt beschermen.

Verzamelde en ontvangen informatie

Tijdens het aanbieden van onze Diensten verzamelen of ontvangen we je persoonlijke gegevens op een aantal verschillende manieren. Vaak kies jij welke informatie je verstrekt, maar soms hebben we bepaalde informatie nodig die jij kunt gebruiken en voor ons om je de Diensten te leveren.

Registratie, Account instellen, gebruik van de Diensten: Om de Diensten te kunnen gebruiken moet je ons een geldig e-mailadres verstrekken en voor de Diensten waar registratie voor nodig is ook een naam die bij je account hoort die jij zelf kan kiezen en die je identiteit op SMACK it CREATIONS zal zijn. Je kan die naam in je account-instellingen bekijken, aanpassen of verwijderen. Om ons in staat te stellen jouw de Diensten te verlenen is het nodig dat je ons deze informatie verstrekt. Afhangende van de diensten die je wilt gebruiken kan aanvullende informatie nodig zijn, zoals een shopnaam, factureer- en betalingsinformatie (waaronder een factuuradres, telefoonnummer, en creditcardinformatie), een telefoonnummer en/of een fysiek postadres om die Diensten te kunnen leveren. Je bent niet verplicht om deze info te verstrekken maar we hebben het nodig om de de Diensten te kunnen verlenen. Mogelijk moeten we creditcardinformatie opslaan (of zorgen dat het opgeslagen wordt) en gebruiken voor zowel factureer- als betalingsdoeleinden. Afhankelijk van je lokale rechtsgebied, kan je er ook voor kiezen om ons toe te staan je creditcardgegevens op te slaan om zo het afrekenproces voor toekomstige aankopen makkelijker te maken. SMACK it CREATIONS kan contact met individuele shopeigenaren opnemen om op vertrouwelijke wijze meer informatie te vragen over hun shops of de items die de Site geplaatst zijn, of om naleving van onze regels en relevante wetgeving te garanderen. Om bepaalde producten of diensten op SMACK it CREATIONS te kunnen gebruiken moet je een aanmelding indienen; informatie die je tijdens de applicatieprocedures verstrekt wordt niet openbaar weergegeven en wordt alleen intern door SMACK it CREATIONS gebruikt, tenzij anders is gespecificeerd.

Profiel: Je kunt er voor kiezen om je volledige naam en andere persoonlijke informatie (zoals geboortedatum, geslacht en locatie) in verband met je account en activiteiten in te vullen. Je kunt deze informatie in je accountinstellingen aanpassen of verwijderen.

De naam die bij je account hoort, welke je kan zien en aanpassen in je instellingen, kan openbaar weergegeven worden en is verbonden aan je SMACK it CREATIONS activiteiten. Andere mensen kunnen de datum zien waarop u bent lid geworden, je recensies en commentaar dat je in onze community ruimtes gepost hebt; en informatie die je via sociale netwerken verkiest te delen.

Geautomatiseerde Informatie: Wanneer je de Site bezoekt, de Apps of de andere diensten gebruikt ontvangt en bewaart SMACK it CREATIONS automatisch informatie van je browser of mobiele apparaat, zoals je IP-adres of unieke apparaat-ID, cookies en gegevens over de pagina's die je op de Site of de Apps bezoekt, zodat wij de Diensten kunnen opereren en verlenen. Deze informatie wordt in logbestanden opgeslagen en wordt automatisch verzameld. We kunnen mogelijk deze verzamelde informatie van je browser of mobiele apparaat bundelen met andere info die we over jou verzamelen, ook op andere apparaten. Deze informatie gebruiken we om fraude te voorkomen en houdt de Diensten veilig. Ook helpt deze info om te analyseren en begrijpen hoe de Diensten voor members en bezoekers werken, om op al je apparaten advertenties te geven, en kunnen we members en bezoekers een meer persoonlijke ervaring geven.

Wanneer je de Diensten installeert, gebruikt, of er toegang tot neemt kunnen we automatisch apparaat-specifieke informatie verzamelen. Deze info kan onder andere de volgende informatie zijn: model van hardware, info over operating system, versie van de app, info over browser, IP-adres en gegevens waarmee we je apparaat kunnen identificeren. Raadpleeg onze pagina over Cookies en soortgelijke technologieënbeleid en de sectie “Gebruik, delen en bekend maken van informatie” hieronder voor meer informatie over onlinetools en hoe wij die gebruiken.

Informatie over locatie: We kunnen informatie verzamelen over jouw gebruik van de Diensten voor advertentiedoeleinden, analyses, het presenteren van content en ter bescherming van de Diensten, zoals je IP-adres, browser-info (inclusief verwijzers), info over je apparaat (zoals iOS IDFA, IDFV voor beperkte en niet voor advertentiedoeleinden, Android AAID, en, wanneer dit door jou is aangezet, en door je apparaat verstrekte algemene en precieze geografische informatie). Als je de Apps gebruikt, kan je ervoor kiezen om je locatiegegevens met SMACK it CREATIONS te delen, zodat je functies zoals onze lokale markten, kaarten en voor offline verkopen kunt gebruiken (maar dat is niet nodig). 

Wij kunnen locatiegegevens verkrijgen die jij in je profiel of je IP-adres verstrekt. Met jouw toestemming kunnen we je locatie ook met behulp van andere gegevens van je apparaat bepalen, zoals precieze locatie via GPS, of info over draadloze netwerken of gsm-masten in de buurt van je mobiele apparaat. We kunnen die informatie over je locatie mogelijk opslaan en gebruiken om je bepaalde features te kunnen geven of om de Diensten te verbeteren en personaliseren, bijvoorbeeld voor SMACK it’s interne analyses en het monitoren van prestaties; lokalisatie, regionale eisen, en beleid voor de Diensten; voor lokale content, zoekresultaten en aanbevelingen; voor mapping diensten; en (met gebruik van niet-exacte lokatieinformatie) marketing. Als je toestemming tot het delen van je locatiegegevens hebt verstrekt, maar deze info niet langer met ons wilt delen, kun je je toestemming via de instellingen van de Apps of uw mobiele apparaat intrekken. Bepaalde niet-precieze locatiediensten, zoals voor beveiliging en gelokaliseerd beleid op basis van je IP-adres of ingediend adres, zijn van cruciaal belang voor de werking van de site. We delen je locatiegegevens alleen met derde partijen (zoals onze mapping of advertentie-providers) om je de Diensten te kunnen verlenen. Je kunt er ook voor kiezen om de Apps toegang tot de camera van uw mobiele apparaat geven om foto’s op SMACK it CREATIONS te uploaden.

Analyse-informatie: We gebruiken gegevensanalyses om de functionaliteit van de Site te verzekeren en de Diensten te verbeteren. We gebruiken mobiele analyse-software om de functionaliteit van de Apps op je telefoon beter te begrijpen. Deze software kan bepaalde informatie vastleggen, zoals hoe vaak je de Apps gebruikt, wat er dan gebeurt, gebundeld gebruik, prestatiegegevens, app-fouten en debugging-informatie en waar de Apps gedownload werden. We koppelen de informatie die we in de analyse software opslaan niet aan enige informatie die jij in de mobiele applicatie verstrekt waarmee jij geïdentificeerd kan worden.

Informatie van derde partijen: Sommige members of bezoekers kunnen ervoor kiezen om via een externe applicatie zoals Facebook, of een app die met de SMACK it CREATIONS applicatie programmering interface (API) is ontwikkeld inloggen op SMACK it CREATIONS of een SMACK it CREATIONS account aan te maken. SMACK it CREATIONS kan gegevens van deze aangesloten externe applicaties ontvangen. Het koppelen van je SMACK it CREATIONS account aan externe applicaties of services is optioneel. Als je er voor kiest om je account aan een externe applicatie te koppelen, geef je SMACK it CREATIONS toestemming om informatie van die externe applicatie te ontvangen. We kunnen ook openbare informatie verzamelen om contact met je te maken. Het kan zijn dat we die informatie gebruiken in het kader van het aan jou verlenen van de Diensten. Je kunt er ook voor kiezen sommige van je activiteiten op SMACK it CREATIONS via bepaalde social media netwerken die aan je SMACK it CREATIONS account gekoppeld zijn te delen en je kan op elke moment in je accountinstellingen je toestemming intrekken.

Non-Member Informatien: smackit.nl kan informatie ontvangen of verkrijgen (bijvoorbeeld een e-mailadres of IP-adres) over een persoon die nog geen geregistreerd SMACK it CREATIONS of Crowdfundersplatform member is, een 'niet-member'. Dit kan gebeuren in verband met bepaalde SMACK it CREATIONS functies, zoals inschrijving van een niet-member voor de SMACK it CREATIONS nieuwsbrief, een uitnodiging van een member aan een niet-member om de Site te bezoeken, als een member met de contact-uploaderfunctie informatie van een niet-member uploadt, een niet-member een transactie aangaat, een member een cadeauboncode naar een niet-member stuurt, of als een niet-member via een van onze Diensten als gast een aankoop afrekent. Informatie van niet-members wordt alleen gebruikt voor de genoemde doeleinden ten tijde van het opgeven van die info aan SMACK it CREATIONS of om een actie die door de niet-member is goedgekeurd uit te voeren.

We kunnen ook bepaalde informatie verzamelen van zowel members als niet-members die websites die door ons gehost worden bezoeken. Dit kunnen je IP-adres of unieke apparaat-ID, cookies en gegevens over de pagina's bezoekt zijn. Meer informatie over websites die door ons gehost worden vind je in het Patternbeleid. Raadpleeg onze pagina over Cookies en soortgelijke technologieënbeleid of de sectie “Gebruik, delen en bekend maken van informatie” hieronder voor meer informatie over ons gebruik van cookies en het verzamelen van online trackinggegevens.

3. Keuze en controle

Wij weten dat members van onze community graag hun eigen informatie beheren en daarom geeft SMACK it CREATIONS je de keuze bij het verstrekken, bewerken of verwijderen van bepaalde informatie, en over de manier waarop wij contact met je opnemen. Je kunt je SMACK it CREATIONS account-informatie via je account-instellingen veranderen of corrigeren. Je kunt bepaalde optionele informatie waarvan je niet langer wilt dat deze openbaar zichtbaar in de Diensten is verwijderen, zoals bijvoorbeeld je volledige naam. Je kunt ook verzoeken om verwijdering van de persoonlijke gegevens in je account.

Afhankelijk van je locatie, kun je ook bepaalde aanvullende rechten hebben met betrekking tot je informatie, zoals: (i) gegevenstoegang en verplaatsbaarheid (inclusief het recht op een kopie van de persoonlijke gegevens die je via je instellingen aan SMACK it CREATIONS hebt verstrekt); (ii) gegevenscorrectie (inclusief de mogelijkheid om uw persoonlijke gegevens bij te werken, in veel gevallen via instellingen); (iii) het verwijderen van gegevens (inclusief het recht om SMACK it CREATIONS je persoonlijke informatie te laten verwijderen, behalve informatie die we moeten bewaren, door contact met ons op te nemen); en (iv) intrekking van toestemming of bezwaar tegen verwerking (inclusief, in beperkte omstandigheden, het recht om SMACK it CREATIONS te vragen om de verwerking van je persoonlijke gegevens stop te zetten, op enkele uitzonderingen na, door contact met ons op te nemen).

We gebruiken cookies en soortgelijke technologieën die technisch niet noodzakelijk zijn. Een meer gedetailleerde uitleg van de technologieën die we gebruiken en hoe je, indien van toepassing, gebruik kan maken van je optout-optie is te vinden in het Cookies & amp; soortgelijke technologieënbeleid .

Je kunt de ontvangst van bepaalde communicatievormen van SMACK it CREATIONS beheren in uw accountinstellingen. SMACK it CREATIONS kan je om verschillende redenen een bericht over onze Diensten of je activiteiten sturen. Sommige van deze berichten zijn verplichte berichten voor members over diensten (zoals transactionele berichten of juridische kennisgevingen). Andere berichten zijn niet verplicht (zoals nieuwsbrieven). Jij kunt kiezen welke optionele berichten je wilt ontvangen door de instellingen in je account te wijzigen. Meer informatie lees je in de sectie "Berichten van SMACK it CREATIONS" van dit beleid.

We werken samen met derde partijen om onze advertenties op andere sites te beheren. Onze partners maken mogelijk gebruik van cookies of soorgelijke trackingtechnieken om je advertenties gebaseerd op je interesses en browsing-activiteit geven. Als je ervoor gekozen hebt om je account aan een externe applicatie zoals Facebook of een met SMACK it CREATIONS API ontwikkelde app te linken, kan je je instellingen wijzigen en toestemming voor de app verwijderen door je accountinstellingen te wijzigen.

Als je niet langer van de Diensten gebruik wilt maken, of geen aan de diensten gerelateerde berichten (alleen voor wettelijk verplichte notificaties) meer wilt ontvangen, dan kan je je account sluiten. mail ons dan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je verzoek tot sluiten.

4. Vindbaarheid

Je kunt direct op je e-mail dienstverlener, het adresboek van je mobiele apparaat of je account op een sociaal netwerk inloggen om je contacten naar SMACK it CREATIONS te importeren. Wij bewaren geen logininformatie van je e-mailservice, mobiele apparaat of socialenetwerksite. Je kunt mensen die je op de Site kent, zoeken op e-mailadres of telefoonnummer, of door via de Apps in te loggen op de contactlijst van uw mobiele apparaat. Door je vrienden op SMACK it CREATIONS op te zoeken kan je op ons platform met hen in contact komen. Je kunt bijvoorbeeld de openbare activiteiten van een andere member volgen, zoals de openbare favorieten. Als je de activiteiten van een member gaat volgens, ontvangt hij of zij een e-mailbericht (tenzij een member zich voor dit type e-mails afgemeld heeft).

Als je niet wilt dat je contacten je op SMACK it CREATIONS je via je e-mailadres, telefoonnummer of sociale netwerkconnecties kunnen vinden, kan je je vindbaarheid via je accountinstellingen aanpassen. Als je niet via je volledig naam op SMACK it CREATIONS gevonden wilt worden kan je je volledige naam uit je openbare account-informatie verwijderen en veranderen naar een alias of bijnaam.

5. Berichten van SMACK it CREATIONS

Af en toe zal SMACK it CREATIONS contact met je opnemen. Deze berichten worden hoofdzakelijk per e-mail of push-berichten verstuurd, en elk account moet een geldige e-mail hebben geregistreerd om berichten te kunnen ontvangen. Als je ons hier om vraagt, kan SMACK it CREATIONS telefonisch contact opnemen betreffende een transactie of om support te bieden. Daarnaast, en met jouw toestemming, kan SMACK it CREATIONS om je klantensupport te geven of informatie over mogelijk interessante producten en functies te verstrekken je een sms (of iets soortgelijks) of fysieke brief sturen. Je kunt je contactvoorkeuren in je accountinstellingen aanpassen.

Sommige berichten van SMACK it CREATIONS zijn gerelateerd aan diensten en noodzakelijk voor members en gebruikers van gastbetaling. Je gaat ermee akkoord dat SMACK it CREATIONS je e-mails of berichten die niet aan marketing gerelateerd zijn mag sturen, zoals e-mails gerelateerd aan transacties, je account, veiligheid of productwijzigingen. Voorbeelden van aan dienstverlening gerelateerde berichten zijn onder andere een e-mailadresbevestiging en welkomstmail bij inschrijving van je account, beschikbaarheid van de Diensten, berichten aanpassingen van belangrijke functies en features, Berichten van kopers en correspondentie met het SMACK it CREATIONS Support team.

Als je een account registreert, je aanmeldt voor een nieuwsbrief, of ons je e-mailadres of telefoonnummer geeft, bijvoorbeeld voor een gastbetaling ontvang je een kennisgeving en stem je ermee in (in sommige rechtsgebieden en situaties, door een aanvullende, ondubbelzinnige toestemming) om marketingmails en berichten van ons te ontvangen. Je kunt op elk moment aangeven dat je geen marketingberichten meer wilt ontvangen. Gebruik daarvoor de uitschrijftool in alle promotionele e-mails. Members kunnen ook sommige marketingmails of berichten in de instellingen van hun account beheren en met de uitschrijftool die in alle mails en berichten staat.

 

6. Community

SMACK it CREATIONS en Crowdfundersplatform zijn zowel een platform als een community. Wij bieden verschillende functies waarmee members in openbare en semi-openbare ruimtes zoals Forums en Teams contact kunnen leggen en communiceren. Je hoeft deze features niet te gebruiken, maar als je dat doet, gebruik dan je gezonde verstand bij het posten van commentaar, of bij het delen van persoonlijke informatie met anderen via de Diensten. Denk erom dat alle persoonlijke informatie die je daar verstrekt, door anderen gelezen, verzameld of gebruikt kan worden om je ongevraagd berichten te sturen. We kunnen bepaalde derden inschakelen om je te helpen bij het aan jou verlenen van community-diensten en in het kader van die relatie moeten we sommige informatie met dergelijke derden delen om die dienst te kunnen bieden. SMACK it CREATIONS verwijdert gewoonlijk geen inhoud uit community-ruimtes en je publicaties blijven openbaar zichtbaar, ook nadat je je account gesloten hebt, al zal je naam niet langer naast de post staan. Jij bent verantwoordelijk voor de persoonlijke informatie die je in community-ruimtes van de Diensten publiceert.

Een andere member kan je openbare activiteit op SMACK it CREATIONS volgen en updates ontvangen, bijvoorbeeld wanneer je een item aan je openbare favorieten toevoegt. Je kunt ervoor kiezen om bepaalde activiteiten privé te houden. Dit regel je via de instellingen van je account. Als een member begonnen is met het volgen van je activiteiten, heb je als je je updates niet met die persoon wilt delen de optie om deze member te blokkeren.

7. Gebruik, delen en bekend maken van informatie

Wanneer je de Services bezoekt of gebruikt, verzamelen, gebruiken, delen en verwerken wij op andere wijze je persoonlijke informatie zoals beschreven in dit beleid. We vertrouwen op een aantal wettelijke grondslagen om je informatie op deze manieren te gebruiken. Deze rechtsgrondslagen omvatten:

 • waar nodig om de contractuele verplichtingen in onze Gebruiksvoorwaarden na te komen en om de Diensten aan jou te leveren;
 • je hebt ingestemd met de verwerking, een instemming die je op elk moment kunt intrekken;
 • noodzakelijk om te voldoen aan een wettelijke verplichting, een gerechtelijk bevel of om rechtsvorderingen uit te oefenen of te verdedigen;
 • noodzakelijk voor de legitieme belangen van onze of een derde partij, zoals die van bezoekers, members of partners;
 • je hebt de informatie uitdrukkelijk openbaar gemaakt;
 • noodzakelijk in het algemeen belang; en
 • soms noodzakelijk om jouw vitale belangen, of die van anderen te beschermen.

Weet dat we hoofdzakelijk vertrouwen op toestemming (i) om marketingberichten te verzenden, (ii) voor het delen van gegevens van derden met betrekking tot advertenties en, voor zover van toepassing, (iii) voor het gebruik van locatiegegevens voor advertentiedoeleinden.

Waar we je informatie verwerken op basis van legitieme belangen, doen we dit als volgt:

Onze Diensten leveren en verbeteren: Wij kunnen je informatie gebruiken om onze Diensten te verbeteren en aan te passen, inclusief het delen van je informatie voor dergelijke doeleinden, en we doen dit omdat het noodzakelijk is om onze legitieme belangen na te streven om onze Diensten voor onze gebruikers te verbeteren. Dit is ook nodig om ons in staat te stellen onze legitieme belangen na te streven bij het begrijpen van hoe onze Diensten worden gebruikt en om manieren te verkennen en te ontsluiten om ons bedrijf te ontwikkelen en te laten groeien. Het is ook noodzakelijk om ons in staat te stellen onze legitieme belangen na te streven door onze Diensten, efficiëntie, interesse in Diensten voor gebruikers te verbeteren en inzicht te krijgen in de gebruikspatronen van onze Diensten.

Onze Diensten veilig houden: We kunnen jouw informatie ook gebruiken voor veiligheids- en beveiligingsdoeleinden, inclusief het delen van jouw informatie voor dergelijke doeleinden, en we doen dit omdat het noodzakelijk is voor het nastreven van onze legitieme belangen bij het waarborgen van de veiligheid van onze Diensten, inclusief het verbeteren van de bescherming van onze community tegen spam, intimidatie, inbreuk op intellectueel eigendom, misdaad en veiligheidsrisico's van welke aard dan ook.

Wij respecteren jouw privacy. SMACK it CREATIONS maakt zonder jouw toestemming je naam, e-mailadres of andere persoonlijke informatie niet aan derden bekend, tenzij dit in ons Privacybeleid is gespecificeerd.

Wij gebruiken de informatie voor het verlenen en verbeteren van onze Diensten en producten, voor facturering en betalingen, voor identificatie en verificatie, voor gerichte online en offline marketing, zoals met de hulp van tools zoals Facebook Custom Audience en Google Customer Match, om contact met members of geïnteresseerde partijen op te nemen, en voor algemeen onderzoek en geaggregeerde rapportage. 

Juridisch en veiligheid: SMACK it kan onder beperkte omstandigheden je persoonlijke informatie behouden of vrijgeven aan derden: in antwoord op wettige verzoeken van publieke autoriteiten, zoals om te voldoen aan legitieme eisen voor nationale veiligheid of wetshandhaving; het beschermen, vaststellen of uitoefenen van onze wettelijke rechten of verdediging tegen wettelijke claims, inclusief het innen van een schuld; om mee te werken aan een dagvaarding, gerechtelijk bevel, rechtszaak of andere wettelijk vereisten; of als wij in goed vertrouwen denken dat een dergelijke openbaarmaking nodig is om te voldoen aan de wet, om dreigend lichamelijk letsel of financieel verlies te voorkomen of om onwettige activiteiten, vermoedelijke fraude, bedreigingen van onze eigendom of schending van SMACK it’s Gebruiksvoorwaarden te onderzoeken, tegen te gaan of er actie tegen te ondernemen. In deze gevallen kan ons gebruik van jouw informatie noodzakelijk zijn voor het legitieme belang van onze of een derde partij om onze Diensten te beveiligen, schade of misdaad te voorkomen, wettelijke rechten af te dwingen of te verdedigen of schade te voorkomen. Dergelijk gebruik kan ook nodig zijn om te voldoen aan een wettelijke verplichting, een gerechtelijk bevel of om rechtsvorderingen uit te oefenen of te verdedigen. Het kan ook nodig zijn in het algemeen belang (zoals om criminaliteit te voorkomen) of om vitale belangen te beschermen (in zeldzame gevallen waarbij we mogelijk informatie moeten delen om verlies van mensenlevens of lichamelijk letsel te voorkomen).

Als SMACK it CREATIONS een wettig en geverifieerd verzoek ontvangt waarin voor de gegevens van een member kan SMACK it CREATIONS in een van de in de voorgaande paragraaf genoemde beperkte gevallen persoonlijke informatie vrijgeven, zoals, maar niet beperkt tot, de naam van de member, adres, telefoonnummer, e-mailadres en bedrijfsnaam. 

Affiliate ondernemingen: SMACK it is geaffilieerd met diverse bedrijven en werkt voor verschillende doeleinden nauw met hen samen, zoals assistentie bij het verlenen en verbeteren van de Diensten. Met jouw toestemming kunnen deze bedrijven mogelijk via de Diensten promoties aanbieden (inclusief e-mailpromoties) of items of diensten aan je willen verkopen. SMACK it CREATIONS kan ook in samenwerking met de geaffilieerde bedrijven diensten verlenen of producten verkopen, inclusief het verstrekken van informatie aan zulke partners zodat ze hun marketing effectiever op jou kunnen toespitsen. Wanneer een gelieerde onderneming helpt bij het faciliteren van je transactie, kunnen we mogelijk informatie met betrekking tot de transactie delen met die gelieerde onderneming om je transactie te vergemakkelijken, en dit maakt deel uit van de Diensten die wij in overeenstemming met onze Gebruiksvoorwaarden leveren. Weet dat we vertrouwen op toestemming (die op elk moment ingetrokken kan worden) om marketingberichten te verzenden, en voor het delen van gegevens van derden met betrekking tot advertenties.

Geaggregeerde informatie: SMACK it kan demografische gegevens met partnerbedrijven delen, maar dit gebeurt altijd geaggregeerd en geanonimiseerd, zodat geen persoonlijk herkenbare informatie wordt vrijgegeven.

Dienstverleners: SMACK it moet externe bedrijven en personen inhuren (zoals programmeurs, SEO deskundigen, dienstverleners in analyse en beveiliging) om ons te helpen onze Diensten te opereren, verstrekken en marketen. Deze derde partijen hebben beperkte toegang tot je persoonlijke informatie, en alleen voor zover dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de taken namens ons en zijn aan SMACK it CREATIONS verplicht jouw informatie niet bekend te maken en voor andere doeleinden te gebruiken. De betrokkenheid van dienstverleners is vaak noodzakelijk om de Diensten aan jou te leveren, met name wanneer dergelijke bedrijven belangrijke rollen vervullen, zoals het verwerken van betalingen en zendingen en ons helpen onze Dienst operationeel en veilig te houden. In sommige andere gevallen zijn deze dienstverleners niet strikt noodzakelijk om de Diensten te leveren, maar helpen deze te verbeteren, bijvoorbeeld door ons te helpen onderzoek te doen naar hoe we onze gebruikers beter van dienst kunnen zijn. In deze laatste gevallen hebben we een legitiem belang in de samenwerking met dienstverleners om onze Diensten te verbeteren.

Zakelijke reorganisatie: In sommige gevallen kan SMACK it CREATIONS ervoor kiezen activa te kopen of verkopen. Dergelijke transacties kunnen noodzakelijk zijn en in onze legitieme belangen, met name ons belang bij het nemen van beslissingen die ons bedrijf in staat stellen om zich op de lange termijn te ontwikkelen. Bij deze transacties (zoals verkoop, fusie, liquidatie, surseances van betaling of overdracht van alle of een wezenlijk deel van de activa van SMACK it CREATIONS) is ledeninformatie doorgaans een van de bedrijfsactiva die overgedragen wordt. Als SMACK it CREATIONS van plan is jouw informatie over te dragen, zal SMACK it CREATIONS je hierover informatie via e-mail of door een duidelijke kennisgeving op de Site of de App te plaatsen, en krijg je de gelegenheid om je af te melden voordat de informatie onderdeel wordt van een ander privacybeleid.

Derde partijen: Externe plug-ins kunnen ook informatie over jouw gebruik van de Site verzamelen. Als je bijvoorbeeld een SMACK it CREATIONS pagina laadt die een sociale plug-in van een externe site of service heeft, zoals een “vind ik leuk” of “Verzenden” knop, laad je ook de inhoud van die externe site. De site kan direct vanuit je browser cookies vragen. Deze interacties vallen onder het privacybeleid van de externe site. Daarnaast worden bepaalde cookies en andere technologieën op onze Site door derden voor gerichte online marketing en andere doeleinden gebruikt. Met deze technologieën kan een partner elke keer dat je de Diensten gebruikt je computer of mobiele apparaat herkennen. Weet dat als je sites of diensten van derden gebruikt, je onder de voorwaarden en het privacybeleid van die sites of diensten valt. SMACK it CREATIONS kiest en beheert deze technologieën van derde partijen die we op onze Sites en Apps plaatsen. Dit zijn echter de technologieën van derden en vallen onder het privacybeleid van die partijen. Raadpleeg voor meer informatie ons Cookies & soortgelijke technologieënbeleid. We vertrouwen op uw toestemming om niet-technisch noodzakelijke cookies te verwijderen en te lezen.

Wij kunnen alleen voor onszelf spreken; dit beleid is niet van toepassing op de procedures van derden die geen bezit zijn van SMACK it CREATIONS en waarop wij geen controle kunnen uitoefenen, of personen die niet in dienst van SMACK it CREATIONS zijn, en die niet onder ons beheer vallen. Als je je informatie aan anderen verstrekt, kunnen verschillende praktijken van toepassing zijn op het gebruik of de openbaarmaking van de informatie die je aan hen verstrekt. SMACK it CREATIONS heeft geen controle over het privacybeleid van derden, inclusief dat van andere members die met behulp van de Diensten verkopen, of API-gebruikers. SMACK it CREATIONS is niet verantwoordelijk voor de privacy- en beveiligingspraktijken deze verkopers, API-geburikers of andere websites op het internet, zelfs als deze van of naar de Diensten verbonden zijn. Wij raden je aan het privacybeleid van derden te lezen en vragen te stellen voordat je persoonlijke informatie aan hen verstrekt. Voor de toepassing van Europese wetgeving zijn deze verkopers en API-gebruikers onafhankelijke beheerders van gegevens, wat betekent dat zij verantwoordelijk zijn voor het verstrekken en naleven van hun eigen beleid met betrekking tot persoonlijke informatie die zij verkrijgen in verband met de Diensten.

8. Overdrachten

SMACK it is een wereldwijde dienst. Als je buiten Noord- of Zuid-Amerika gevestigd bent, wordt je informatie beheerd door SMACK it CREATIONS. Door onze Diensten te gebruiken, geef je aan te begrijpen dat SMACK it CREATIONS bepaalde gegevens kan delen met SMACK it CREATIONS, Inc. (de Amerikaanse moedermaatschappij) of andere SMACK it CREATIONS affiliates voor de doeleinden die beschreven zijn in dit Privacybeleid, inclusief voor ID-verificatie, transactiebeoordelingen en verwerking van betalingen.

In de Verenigde Staten, Lidstaten van de Europese Economische Ruimte (“EER”) en andere landen gelden overal verschillende wetten. Als jouw gegevens van je thuisland naar een ander land getransporteerd worden, zijn de wetten en regels die jouw persoonlijke informatie in het land waar je info heen gestuurd wordt misschien anders dan in het land waarin je woont. Bijvoorbeeld, de omstandigheden waarin de wettelijke macht je persoonlijke info mag inzien kunnen in elk land anders zijn. In het bijzonder, als je gegevens in de VS zijn, kan de regering onder de Amerikaanse wet deze inzien.

In zoverre SMACK it CREATIONS geacht wordt persoonlijke informatie naar buiten de EER over te dragen, vertrouwen we afzonderlijk, anderzijds en onafhankelijk op de volgende juridische gronden om jouw info over te dragen:

Model clausules

De Europese Commissie heeft standaard clausules ter bescherming van gegevens aangenomen, ook wel model clausules geheten. Deze beschermen persoonlijke informatie die naar buiten Europa geëxporteerd wordt. Wij maken vaak gebruik van deze model clausules als we persoonlijke gegevens Europa uit exporteren. Je kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. een kopie van onze model clausules aanvragen.

 

Nodig voor de uitvoering van het contract tussen SMACK it CREATIONS en haar members

SMACK it verleent een vrijwillige dienst; je kan zelf kiezen of je de Diensten wel of niet wilt gebruiken. Echter, als je de Diensten wel wilt gebruiken, moet je akkoord gaan met onze Gebruiksvoorwaarden, waarin het contract tussen SMACK it CREATIONS en haar members vastgelegd is. 

9. Veiligheid

De beveiliging van je persoonlijke informatie is belangrijk voor ons. SMACK it CREATIONS volgt algemeen geaccepteerde sectornormen voor het beschermen van aan ons verstrekte persoonlijke informatie, zowel tijdens overdracht als op het moment dat SMACK it CREATIONS deze ontvangt. Je accountinformatie is beschermd met een wachtwoord. Het is belangrijk dat je je account en informatie beschermt tegen onbevoegde toegang door het wachtwoord zorgvuldig te kiezen, en dit wachtwoord en de computer goed te beveiligen door bijvoorbeeld na het gebruik van onze Diensten uit te loggen. Als je vragen over de veiligheid van je persoonlijke informatie hebt, kan je via ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. bereiken.

SMACK it versleutelt bepaalde informatie (zoals creditcardnummers) met gebruik van ‘secure socket layer’ technologie (SSL). SMACK it CREATIONS volgt algemeen geaccepteerde sectornormen voor het beschermen van aan ons verstrekte persoonlijke informatie, zowel tijdens overdracht als op het moment dat SMACK it CREATIONS deze ontvangt. Helaas is geen enkele overdrachtsmethode op internet of wijze van elektronische opslag 100% veilig. Hoewel we dus streven de bescherming van je persoonlijke informatie, kunnen we geen absolute beveiliging garanderen. SMACK it CREATIONS biedt haar members optionele geavanceerde beveiligingsinstellingen bij het inloggen, SSL van de hele site,  je kunt deze opties in accountinstellingen activeren.

10. Bewaren

SMACK it bewaart je informatie niet langer dan nodig is voor de doeleinden die worden vermeld in dit beleid, zolang je account actief is, (dus voor de levensduur van je SMACK it CREATIONS member account) zoals beschreven in dit beleid, of zover nodig is om je de Diensten te kunnen verlenen. Als je niet langer wilt dat SMACK it CREATIONS je gegevens gebruikt om de Diensten aan jouw te leveren, kan je je account sluiten. SMACK it CREATIONS bewaart en gebruikt je informatie voor zover nodig is om te voldoen aan onze wettelijke verplichtingen (bijvoorbeeld als we je gegevens moeten bewaren om aan relevante belasting/omzetwetten te voldoen), geschillen op te lossen en onze overeenkomsten uit te voeren en zoals verder in dit beleid beschreven. Daarnaast wordt er van SMACK it CREATIONS verkopers mogelijk ook gevraagd dat ze je gegevens opslaan en gebruiken om aan hun wettelijke eisen te voldoen. Let op: door het sluiten van je account komen je e-mailadres, gebruiksernaam en shopnaam (inzien van toepassing) niet vrij om bij een nieuw account te hergebruiken. Ook bewaren we logbestanden voor interne analyses. Deze logbestanden worden over het algemeen kort bewaard, behalve in het geval dat ze gebruikt worden voor de veiligheid en zekerheid vand e site, ter verbetering van de functionaliteit van de Site of als we wettelijk verplicht zijn om ze voor langere tijd te bewaren.

11. Jouw rechten

Je kunt profiteren van een aantal rechten met betrekking tot jouw informatie die wij verwerken. Sommige rechten zijn alleen van toepassing in bepaalde beperkte gevallen, afhankelijk van jouw locatie. Als je je persoonlijke informatie wilt beheren, beperken of verwijderen, kanje dat in de instellingen van je SMACK it CREATIONS account doen, of door contact met ons op te nemen. Op verzoek zal SMACK it CREATIONS je vertellen of wij persoonlijke informatie over jou hebben opgeslagen.  Door naar je accountinstellingen te gaan kan je bepaalde persoonlijke informatie die bij jouw account hoort zien, corrigeren en veranderen. In sommige van de gevallen waarin we je informatie verwerken, heb je mogelijk het recht om de manieren waarop we je info gebruiken te beperken. In bepaalde gevallen heb je ook het recht om te verzoeken tot verwijdering van je persoonlijke gegevens en om een kopie van je persoonlijke gegevens in een makkelijk toegankelijk format te verkrijgen. Zorg dat je de opties die je hebt in de sectie "Keuze & Controle" hierboven hebt gelezen. Mocht je meer hulp nodig hebben, kan je via de kanalen genoemd in "Contact" contact met SMACK it CREATIONS opnemen. We zullen binnen redelijke tijd op je verzoek reageren.

Als we je informatie verwerken op basis van onze legitieme belangen zoals hierboven uitgelegd of in het algemeen belang, kan je in bepaalde omstandigheden bezwaar maken tegen deze verwerking. In dergelijke gevallen zullen wij jouw gegevens niet meer verwerken, tenzij we dwingende legitieme redenen of juridische redenen hebben om door te gaan met de verwerking. Wanneer we je gegevens gebruiken voor directmarketingdoeleinden, kan je altijd bezwaar maken via de link waarmee je je in dergelijke berichten afmeldt of je kan je accountinstellingen wijzigen.

12. Jouw verantwoordelijkheden

Als je met behulp van onze Diensten verkoopt of de API van SMACK it CREATIONS gebruikt, kan je bepaalde persoonlijke informatie ontvangen en bepalen wat je hiermee doet, bijvoorbeeld bij het communiceren met gebruikers en het aangaan van transacties met kopers. Dat betekent dat je mogelijk persoonlijke informatie (bijvoorbeeld de naam van de koper, e-mailadres en verzendadres) moet verwerken en, voor zover je dit doet, onder EU-regelgeving een onafhankelijke verwerker van gegevens bent met betrekking tot gebruikers die je mogelijk via de Diensten hebt verkregen.

Jij bent verantwoordelijk voor het beschermen van de persoonlijke informatie die je ontvangt of verwerkt en voor het voldoen aan alle relevante wettelijke verplichtingen bij het gebruik van de Diensten. Daaronder vallen onder meer wetten aangaande gegevensbescherming en privacy die bepalen hoe je informatie van gebruikers mag gebruiken. Zulke wetten kunnen eisen dat je je eigen privacybeleid post en je daaraan houdt en deze moet toegankelijk zijn voor de gebruikers van SMACK it CREATIONS waar je contact mee hebt, en in lijn met dit beleid en SMACK it’s Gebruikersvoorwaarden zijn. Voor meer informatie over de Algemene verordening gegevensbescherming, ga je naar https://gdpr-info.eu en http://gdprandyou.ie.

Als gegevensbeheerder, in de mate dat je persoonlijke gegevens van gebruikers buiten de Diensten verwerkt, kan het zijn dat je op grond van de toepasselijke wetgeving inzake gegevensbescherming en privacy verzoeken om gegevenstoegang, portabiliteit, correctie, verwijdering en bezwaren tegen verwerking moet honoreren. Als je zonder de toestemming van je koper persoonlijke informatie bekend maakt ben jij verantwoordelijk voor die ongeautoriseerde bekendmaking. Dit omvat bijvoorbeeld bekendmakingen die je hebt gedaan of onbedoelde inbreuken op gegevens. Je kan bijvoorbeeld in het kader van een transactie met een koper diens e-mail of andere informatie ontvangen. Deze informatie mag alleen worden gebruikt voor SMACK it CREATIONS gerelateerde communicaties, of voor door SMACK it CREATIONS gefaciliteerde transacties. Je mag deze informatie niet gebruiken voor ongewenste commerciële berichten of onbevoegde transacties. Zonder de uitdrukkelijke toestemming van de koper en afhangende van toepassing zijnde SMACK it CREATIONS beleid en wetten mag je geen SMACK it CREATIONS members aan je e-mail of fysieke mailinglijsten toevoegen, de identiteit van de koper voor marketingdoeleinden gebruiken of betalingsinformatie opslaan. Vergeet niet dat het jouw verantwoordelijkheid is om te weten wat in elke situatie de wijze van toestemming geven is.

Als SMACK it CREATIONS en jij gezamenlijk als gegevensbeheerder van persoonlijke informatie worden bevonden en als SMACK it CREATIONS aangeklaagd of beboet wordt of op enig andere wijze op kosten gejaagd wordt door iets dat jij als beheerder van persoonlijke kopersinformatie gedaan hebt, stem je ermee in ons schadeloos te stellen voor de kosten die in verband met het door jou verwerken van persoonlijke kopersinformatie gemaakt worden.

Waar je toestemming gegeven hebt, heb je het recht om je toestemming voor het verwerken van je gegevens en je gebruik van de Diensten in te trekken. Je kunt bijvoorbeeld je toestemming voor e-mailmarketing intrekken door de link voor afmelden in dergelijke berichten te gebruiken of door je accountinstellingen te wijzigen. Je kunt ervoor kiezen om je toestemming voor onze verwerking van je informatie en je gebruik van de Diensten op elk moment in te trekken door via je accountinstellingen je account te sluiten en vervolgens Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te e-mailen om te vragen dat je persoonlijke gegevens worden verwijderd, behalve informatie die we moeten behouden. Deze verwijdering is permanent en je account an niet hersteld worden.

14. Wijzigingen aan het Privacybeleid

Wij kunnen dit beleid van tijd tot tijd updaten of aanpassen. Als wij denken dat de wijzigingen wezenlijk zijn, laten we je dat weten door een (of meer) van de volgende acties te ondernemen: (i) posten van de wijzigingen op of via de Diensten, (ii) een e-mail of bericht sturen over de wijzigingen, of (iii) posten van een update in de versieberichten op het platform van de Apps. We raden je aan om regelmatig opnieuw te kijken en eventuele updates te lezen.

15. Contact

Als je vragen hebt:

Neem dan contact op met SMACK it CREATIONS’s Support team

Stuur een e-mail naar SMACK it, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

 • Hits: 2304

Cookies en soortgelijke technologieënbeleid

We vinden het belangrijk dat jij begrijpt hoe SMACK it CREATIONS en onze partners cookies en soortgelijke technologieën gebruiken. Deze technologieën helpen SMACK it CREATIONS functioneren, zorgen ervoor dat wij begrijpen hoe je de Diensten gebruikt, en hebben een aantal doeleinden (voorbij advertenties) waarover je in dit beleid kan lezen.

Dit Cookies & soortgelijke technologieënbeleid is gepubliceerd op 23 april 2018.

Het beleid wordt op 23 mei 2018 van kracht.

In dit beleid noemen we smackit.nl en crowdfundersplatform.nl gezamenlijk “de Site”, en SMACK it CREATIONS mobiele applicaties “de Apps”. We noemen de Site, de Apps, SMACK it CREATIONS Payments en onze andere diensten we gezamenlijk de "Diensten". Cookies en soortgelijke technologieën noemen we gezamenlijk "Cookie-technologieën".

Soorten Cookie-technologieën

Cookies

Cookies zijn kleine gegevensbestanden die vanaf een server naar je webbrowser of mobiele apparaat worden verstuurd. Deze worden in de cache van je browser opgeslagen en zorgen ervoor dat een website of derde partij je browser kan herkennen. Er zijn drie primaire soorten cookies:

 • Sessie-cookies zijn specifiek voor een bepaald bezoek, en neemt informatie mee terwijl je verschillende pagina's op SMACK it CREATIONS bezoekt zodat je bij het veranderen van pagina en bij het afrekenen niet steeds opnieuw je informatie hoeft in te vullen. Sessie-cookies vervallen en verwijderen zichzelf automatisch wanneer je de Site verlaat of je je webbrowser afsluit.

 • Permanente cookies onthouden bepaalde informatie over je voorkeuren voor het weergeven van de site, en zorgt dat SMACK it CREATIONS je herkent als je terugkeert. Permanente cookies worden in de cache van uw browser of op uw mobiele apparaat opgeslagen totdat u ervoor kiest om ze te verwijderen, en deze verwijderen meestal zichzelf als ze verlopen.

 • Cookies van derde partijen worden door iemand anders dan SMACK it CREATIONS geplaatst en verzamelen mogelijk op meerdere websites en tijdens meerdere sessies browse-activiteiten. Dit zijn meestal een soort permanente cookie en worden opgeslagen totdat u ervoor kiest om ze te verwijderen of ze verlopen na een door de derde partij ingebouwde periode.

Cookies slaan gegevens over jouw gebruik op, maar ze zijn nuttig omdat ze helpen bij het functioneren van SMACK it CREATIONS en jouw ervaring personaliseren. Je kunt het weigeren of accepteren van cookies naar gelang jouw voorkeuren in de instellingen van je desktop- of mobiele browser aanpassen, inclusief hoe om te gaan met cookies van derden (zie "Het beheren van je voorkeuren voor cookie-technologieën).

Een beschrijving van SMACK it CREATIONS’s belangrijkste eigen cookies is terug te vinden in onze Openbaarmaking Cookies & soortgelijke technologieën.

Andere technologieën

Naast cookies zijn er andere soortgelijke technologieën die door SMACK it CREATIONS en elders op het internet of in mobiele ecosystemen worden gebruikt.

 • Webbeacons: Dit zijn kleine grafische elementen, soms "transparante GIFs" genaamd, met een unieke identificatie die worden gebruikt om browse-activiteiten te begrijpen. In tegenstelling tot cookies, die op de harde schijf van de computer van de gebruiker worden opgeslagen, zijn webbeacons onzichtbaar als je een pagina opent.

 • Social widgets: Dit zijn knoppen of iconen die worden geleverd door externe sociale-mediaproviders waarmee je als je een webpagina of een mobiel app-scherm bekijkt kunt communiceren met die sociale-mediaservices. Deze sociale widgets kunnen browsegegevens verzamelen, die kunnen worden ontvangen door de derde partij die de widget heeft geleverd, en worden beheerd door de derde partijen.

 • UTM-codes: Dit zijn reeksen die kunnen worden weergegeven in een URL (de "Uniform Resource Locator", meestal het http- of https-adres dat wordt ingevoerd om naar een webpagina te gaan) wanneer een gebruiker van de ene webpagina of website naar de andere gaat, waar de reeks informatie kan vertegenwoordigen over browsen, zoals welke advertentie, pagina of uitgever de gebruiker naar de ontvangende website heeft gestuurd.

 • Applicatie-SDKs: Dit zijn softwareontwikkelingskits van derden voor mobiele toepassingen die zijn ingebed in de apps (en worden gebruikt in veel mobiele applicaties). Met deze app-SDK's kan je informatie verzamelen over de app zelf, activiteit in de app en het apparaat waarop de app wordt uitgevoerd.

 • Local Storage Objects: Dit zijn datasets die op je browserkunnen worden opgeslagen door een site of app (soms heten ze ook flashcookies). Ze kunnen worden gebruikt om voorkeuren bij te houden, een geschiedenis van het gebruik bij te houden of zelfs de staat of instellingen van een app te behouden.

Doeleinden

SMACK it CREATIONS gebruikt Cookie technologieën om je ingelogde status op SMACK it CREATIONS te herkennen, om te begrijpen in welke aankopen members en bezoekers geïnteresseerd in zijn, om SMACK it CREATIONS's Sites voor jou te laten functioneren, en om te zorgen dat jouw browse-ervaring en gebruik van de Site, Services en Apps meer op maat gemaakt voelen. Meer in het algemeen gebruikt SMACK it CREATIONS Cookie technologieën voor het volgende.

Beveiliging en authenticatie (strikt noodzakelijk)

Sommige functies van de cookies en vergelijkbare technologieën zijn noodzakelijk en van vitaal belang om ervoor te zorgen dat SMACK it CREATIONS voor bezoekers en members naar behoren werkt, zoals het handhaven van de veiligheid, beveiliging en integriteit van de site, authenticatie en inloggen bij SMACK it CREATIONS (inclusief het onthouden van toestemmingen en vergunningen die u hebt verleend) en zorgen voor de mogelijkheid om transacties veilig af te handelen.

Account en gebruikersvoorkeuren

Sommige technologieën worden gebruikt om je account en voorkeuren in de loop van de tijd te onthouden, zoals het onthouden van je account of het ingelogd blijven op SMACK it CREATIONS, het behouden van je keuzes bij SMACK it CREATIONS-functies en hoe je SMACK it CREATIONS eruit ziet, inclusief het bijhouden van je voorkeurstaal en land en het aanpassen van inhoud op basis van hoe je SMACK it CREATIONS gebruikt.

Sociale netwerken

Sommige technologieën helpen je te communiceren met sociale netwerken waarbij je bent aangemeld terwijl je de Diensten gebruikt, zoals het delen van inhoud met het sociale netwerk, inloggen met het sociale netwerk en andere functies die je gebruikt met het sociale netwerk, of die zijn toegestaan in het privacybeleid van het sociaal netwerk. Deze kunnen worden ingesteld en beheerd door de sociale netwerken en jouw voorkeuren bij die sociale netwerken.

Sociale netwerken kunnen ook met SMACK it CREATIONS of jou samenwerken voor analyses of voor marketingdoeleinden, zoals hieronder wordt besproken. Je kunt je privacyvoorkeuren voor deze sociale netwerken en hun hulpmiddelen en widgets mogelijk via je account bij dat sociale netwerk beheren. Voor meer informatie over specifieke social media tools en widgets, ga ja naar onze Openbaarmaking Cookies & soortgelijke technologieën.

Prestaties en analyse

Sommige technologieën geven prestatiegegevens over de werking van de Diensten, waarmee we SMACK it CREATIONS en de Diensten kunnen verbeteren, zoals bijvoorbeeld gegevens over de site en app-functionaliteit en snelheid om ons bij het optimaliseren van SMACK it CREATIONS te helpen, hoe de Diensten worden gebruikt om ons te helpen jouw ervaring op SMACK it CREATIONS te verbeteren, en het detecteren en verzamelen van rapportages over bugs om SMACK it CREATIONS beter te laten werken.

De site en de app gebruiken ook Google Analytics om te helpen begrijpen hoe SMACK it CREATIONS door de community wordt gebruikt. Voor sommige van de onderstaande advertentiefuncties, zoals retargeting, kunnen gegevens uit Google Analytics worden gecombineerd met SMACK it CREATIONS's gegevens van de eerste partij en cookies van derden (zoals advertentiecookies van Google). Om te zien hoe je kan kiezen niet aan Google Analytics Features mee te doen, ga je naar de Opt-Outsectie onderaan dit beleid.

Meer informatie over de werking van Google Analytics lees je in deze handleiding van Google.

Marketingdiensten

SMACK it CREATIONS werkt samen met externe dienstverleners die verschillende cookietechnologieën kunnen gebruiken om ons en hen te laten weten welke advertenties je ziet en op welke je klikt wanneer je SMACK it CREATIONS, de apps en gelieerde sites bezoekt of om je advertenties op en buiten SMACK it CREATIONS te laten zien. Dit kunnen bijvoorbeeld de volgende zaken zijn:

 • Frequency-capping, beperkt het aantal keren dat de browser of mobiele apparaat van een gebruiker dezelfde advertentie laat zien;

 • Attributie-tracking schat in welke advertentie of marketingbron een gebruiker naar SMACK it CREATIONS heeft gebracht, of bepaalt welke marketingbron de eer moet krijgen voor acties als een bezoek of aankoop.

 • Her-marketing is het aan een publiek laten zien van relevante advertenties, gebaseerd op eerdere shop- en zoekpatronen op SMACK it CREATIONS.

 • Doelgroeptargeting, is het richten van advertenties op een groot publiek op basis van de bekende of afgeleide demografische gegevens van het publiek; en

 • Apparaatherkenning, waarmee acties op meerdere apparaten of in verschillende browsers worden herkend.

Sommige externe dienstverleners kunnen informatie verstrekken, zoals demografische gegevens, gegevens over verschillende apparaten of interessecategorieën uit een combinatie van bronnen die, hoewel ze je niet persoonlijk identificeren, ons in staat stellen je relevantere en nuttigere advertenties te bieden. In sommige gevallen kan deze informatie ook gebruik maken van niet-marktgerichte prestatieanalyses.

Met deze technologieën kan een partner elke keer dat je SMACK it CREATIONS of andere websites en mobiele toepassingen bezoekt jouw computer of mobiele apparaat herkennen op basis van gegevens zoals een cookie, je IP-adres of het ID van je apparaat, maar geven geen toegang tot andere persoonlijke informatie op SMACK it CREATIONS. Echter, mettertijd kunnen wij of een derde partij met behulp van deze technologieën je leren herkennen, hetzij op een enkel apparaat, hetzij op verschillende apparaten. Deze derde partijen moeten toepasselijke wetten, zelfreguleringsprogramma's en, waar van toepassing, de gegevensbeschermingsregels van SMACK it CREATIONS volgen. SMACK it CREATIONS heeft echter geen controle over deze derden, die elk hun eigen privacybeleid en privacypraktijken hebben. SMACK it CREATIONS houdt zich aan de zelfregulerende principes van Digital Advertising Alliance voor online behavioural advertising.

Een beschrijving van cookietechnologieën van derde partijen die door SMACK it CREATIONS worden gebruikt, samen met hun desbetreffende privacybeleid en opties voor het beheren van uw privacy op deze platforms, vind je in onze Openbaarmaking Cookies & amp; soortgelijke technologieën .

Diensten in de apps (SDKs)

De apps kunnen ontwikkelingssets voor software van derden bevatten (software development kit, of SDK) die mobiele prestatie- en analysegegevens, bugrapportagemogelijkheden en API's leveren aan derden die helpen bij het leveren van de Diensten, voor functies van sociale media en voor marketing en reclame.

Een beschrijving van de belangrijkste SDK's van derden die door SMACK it CREATIONS worden gebruikt, samen met hun desbetreffende privacybeleid en opties voor het beheren van uw privacy op deze platforms, in onze Openbaarmaking Cookies & soortgelijke technologieën.

Toestemming, contract en legitieme belangen in verwerking

Bepaalde Cookie-technologieën worden gebruikt om de Site voor het beoogde doel te laten functioneren en worden verstrekt op basis van contractuele noodzaak op basis van jouw overeenkomst met SMACK it CREATIONS om de door jou gevraagde diensten uit te voeren. Deze omvatten de functies die strikt noodzakelijk zijn voor de hierboven vermelde dienst.

Door er nadat je door ons op de hoogte bent gesteld van ons op de manieren beschreven in dit Beleid gebruik van Cookie-technologieën voor te kiezen onze Diensten te gebruiken, en in toepasselijke rechtsgebieden, door kennisgeving en ondubbelzinnige bevestiging van jouw toestemming, ga je akkoord met dergelijk gebruik.

 

Opt-in and Opt-out bij Browsers

Als je SMACK it CREATIONS via een browser gebruikt kan je bovendien de instellingen van je webbrowser wijzigen, zodat deze overeenkomen met je cookievoorkeuren voor cookies rechtstreeks van de site waarop je je bevindt of voor cookies van derden. Elke browser is weer iets anders, maar deze instellingen bevinden zich doorgaans onder het menu ‘opties’ of ‘voorkeuren’. De onderstaande links bieden informatie over cookie-instellingen voor de door SMACK it CREATIONS ondersteunde browsers:

Opt-out van netwerken van derden

Als je niet wilt dat deze informatie wordt gebruikt voor het aanbieden van op interesses gebaseerde advertenties, kan je via TrustE / TrustArc'svoorkeurenbeheer weigeren om deze te ontvangen (of klik hier ) als je je in de Europese Unie bevindt. Let op dat dit er niet voor zorgt dat je helemaal geen reclame meer krijgt. Je krijgt nog wel algemene reclame. Denk eraan dat als je alle cookies in je browserinstellingen weigert of blokkeert, je niet volledig kunt profiteren van de diensten van SMACK it CREATIONS. Sommige cookies zijn noodzakelijk om de site goed te laten functioneren.

Meer over het beheren van je van je voorkeuren voor online advertenties, vooral voor veel advertentienetwerken van derden, vind je in de informatie die Digital Advertising Alliance beschikbaar heeft gemaakt, op https://www.aboutads.info of het Network Advertising Initiative, via https://optout.networkadvertising.org.

Google Analytics Opt-out

Er is een opt-out mogelijkheid voor Google Analytics Advertising Features, via Google Advertentie-instellingen, Advertentie-instellingen voor mobiele apps, of voor alle andere beschikbare middelen (bijvoorbeeld de hierboven genoemde consumenten NAI opt-out). Google heeft ook een Google Analytics opt-out plug-in voor het web.

Tools van derden

Verschillende derden bieden browserplug-ins en apps die je kunnen helpen bij het verstrekken van informatie over, en het beperken of blokkeren van cookies van derden, webbeacons en sommige op Javascript-gebaseerde technologieën. SMACK it CREATIONS kan niet instaan voor de doeltreffendheid van een bepaald product van een derde partij, maar populaire producten die deze privacyverbeteringen bieden, zijn onder meer: Ghostery en AdBlock Plus.

Mobiele Opt-out

Als je SMACK it CREATIONS via de Apps gebruikt, kan je ook zorgen dat je geen op interesse gebaseerde advertenties krijgt door op je iOS of Android apparaat de "Limit Ad Tracking" optie te kiezen. Bij iOS kan dit in de privacysectie van de instellingen app, bij Android kan dit in de advertentievoorkeuren (meestal in de Google Instellingen app). Dit zal er niet voor zorgen dat je helemaal geen reclame meer krijgt, maar zal het gebruik van device advertising identifiers om advertenties op basis van jouw interesse te personaliseren beperken.

Neem contact op

Als je vragen hebt over het gebruik van Cookietechnologieën bij SMACK it CREATIONS, ga je naar de Contact-sectie van SMACK it CREATIONS’s Privacybeleid.

Met plezier voorzien we jou van dit beleid in de door jou gewenste taal, maar het is belangrijk te weten dat de Engelse versie van dit document de regie en controle heeft over jouw gebruik van SMACK it CREATIONS’s diensten. Je taalvoorkeur kun je aanpassen in je accountinstellingen.

 • Hits: 1864

Logos

 • Hits: 821

SMACK it CREATIONS

Westlands no-nonsense design

Websites & logos

Wij zijn dé digitale partner voor groeiende merken.
Wij bouwen jouw nieuwe bedrijfsimage in maximaal 6 weken!

genomineerd voor Freelancer of the Year 2018

Onze websites voldoen aan al jouw eisen

Flexibel, snel en professioneel. Wij weten als geen ander hoe jij eruit wilt zien. en dat zullen we je bewijzen !

Wij ontwerpen sprekende logo's, custom websites met een boeiende uitstraling; eersteklas programmering; met toonaangevende marketingstrategieën om kwaliteitsverkeer te genereren. Wij maken van je websitebezoekers je nieuwe klanten. Elk project waaraan we werken, wordt behandeld als een uitdagende partnerschap, niet alleen als een "taak op ons bordje".

Maak een afspraak

PraatjePod

Maart 2019: Podcasts zijn hot, en ook de mannen van Praatje Pod.

De eerste Grote Mannen Praatjes Podcast website, gemaakt door SMACK it, met een volledig eigen podcast systeem die synchroniseert met Spotify, iTunes, Tune in en alle andere grote podcast streaming diensten. 

Bekijk deze website

Concerndag NH Inschrijfsysteem

Juli 2018: Een inschrijfsysteem voor de concerndag van de provincie Noord-Holland

Elk jaar organiseert de Provincie Noord Holland een concerndag voor al haar medewerkers. Medewerkers kunnen zich exclusief inschrijven op concerndag2018.nl. Het hele systeem is customized gebouwd.

Bekijk deze website

Talentboek

Sinds 2013 werken dagelijks aan de ontwikkeling van het Crowdfundingplatform Talentboek. We hebben een uniek Crowdfundingsysteem ontwikkeld wat is uitgegroeid tot een uniek eigen product van SMACK it CREATIONS waarvoor wij een eigen website in het leven hebben geroepen.

Crowdfunding platform en community website voor talenten van het Yvonne van Gennip Talentfonds.  

ga naar talentboek.nl

Bekijk volledige portfolio

Onze websites

Onze website worden standaard aangeboden met de volgende specificaties

 • Joomla & Wordpress

  Wij werken uitsluitend met de beste en meest gebruikte CMS ter wereld

 • Cross Brower Support

  Al onze websites zijn 100% geschikt voor alle huidige browsers. 

 • 100% Responsive

  Je website is 100% geschikt voor Telefoon, Tablet, Desktop en Large Screens

 • Solide Frameworks

  Onze websites worden gebouwd op het zeer solide Warp Framework en dat vormt daarmee een rotsvaste basis van je website. 

 • CSS3 HTML5

  We bouwen alle websites in de huidige standaard HTML5 en CSS3

 • Snellere laadtijden

  Door onze optimalisatie technieken wordt de laadtijd altijd lager dan het standaard gemiddelde.

Onze voordelen

 • Draaiend op eigen VPS server

 • Voorzien van beveiligde SSL certificaten

 • RS Firewall Pro ter bescherming van jouw data

 • Je kunt je eigen inhoud bewerken vanaf de voorkant

 • SEF-SEO geoptimaliseerd voor uitstekende zoekmachine resultaten

 • Social sharing op elk mogelijk platform

 • Google Analytics integratie

 • Full service Support

Nu eerst wat drinken

Onze Logos & Branding

Wij ontwerpen je logo zorgvuldig op basis van jouw ideeën en plannen. Ons doel is om je de beste kwaliteit te bieden die er is. We zullen je ideeën tot leven brengen.

Waar de meeste andere bedrijven met hagel schieten om hun doel te halen door met vele logo voorstellen te komen, komen wij met een precisie schot. Gedurende het hele creatieproces zullen we met je overleggen. We stoppen niet voordat je een ontwerp hebt dat 100% bij jou en je bedrijf past!.

 • 100% interlectueel eigendom

  Wij bouwen jouw idee, en jouw idee is en blijft jouw idee. 

 • Alle mogelijke formaten

  Je ontvangt van ons een volledig pakket met alle benodigde formaten voor zowel online als drukwerk.

 • Samenwerken

  Naast onze eigen skills hebben we een groot netwerk die we aan kunnen boren om aan elke specifieke vraag te voldoen.

 • Merkregistraties

  We hebben ruime ervaring met het registreren van merken. We adviseren onze klanten hierover geheel gratis en vrijblijvend en kunnen alle zorgen uit handen nemen. 

 • Social Media

  Natuurlijk ontvang je een perfect passend social media pakket waarmee je al je sociale kanalen kunt opfleuren. 

 • Bewezen successen

  Onze logos bewijzen dat een succesvolle bedrijfsidentiteit geen duizend euros hoeven te kosten. 

Onze Logo's

 • Facelessons

Nu eerst wat drinken

SMACK IT CREATIONS WERD IN 2017 DOOR HAAR KLANTEN BEOORDEELD MET EEN 9,2
Laten we eens wat gaan drinken!

We kunnen je alles vertellen over wát wij voor jou kunnen betekenen. Voordat we dat doen willen we graag eerst even met je de drukte uit. Ergens in een authentiek koffiehuisje een écht goed kopje koffie of thee drinken. In die relaxte omgeving vertel jij ons dan wat je wilt, en hoe jij je ideeen graag vormgegeven ziet. Wij vertellen jou hoe wij denken dat het beste te kunnen bereiken.

Nu eerst wat drinken

Westlander 63
2675 RM Honselersdijk, Nederland

KvK: 57531544
BTW: op aanvraag
IBAN NL82 RABO 0107 9225 25

SMACK it CREATIONS

Westlander 63
2675 RM Honselersdijk, Nederland
+31 (0)6 555 43241
KvK: 57531544
BTW: op aanvraag
IBAN NL82 RABO 0107 9225 25

52.0115,4.2245

Lees meer: SMACK it CREATIONS

 • Hits: 67568

Onze website maakt gebruikt van cookies bekijk hier onze privacy statement