Gebruiksvoorwaarden

Bij SMACK it CREATIONS vinden wij privacy heel belangrijk. Wij geloven in transparantie, en streven ernaar duidelijk te zijn over hoe we met privacy omgaan, zoals de manier waarop wij je persoonlijke informatie verwerken. We weten dat jij jouw privacy ook belangrijk vindt en daarom hebben we voorzien in instellingen waarmee je kunt bepalen hoe bepaalde informatie door SMACK it CREATIONS wordt gebruikt. Dit beleid legt de privacy-werkwijzen uit voor smackit.nl en Crowdfundersplatform.nl (samen noemen we deze de “Site”), SMACK it’s mobiele applicaties (de “Apps”) SMACK it CREATIONS Payments, SMACK it CREATIONS’s openbare Application Program Interface (de “API”), en de andere diensten die SMACK it CREATIONS verleent. We noemen de Site, de Apps, SMACK it CREATIONS Payments en onze andere diensten we gezamenlijk de "Diensten". 

Dit Privacybeleid is gepubliceerd op 23 april 2018.

Het wordt op 23 mei 2018 van kracht.


1. Het accepteren van het Privacybeleid
2. Verzamelde en ontvangen informatie
3. Keuze en controle
4. Vindbaarheid
5. Berichten van SMACK it CREATIONS
6. Community
7. Gebruik, delen en bekend maken van informatie
8. Overdrachten
9. Veiligheid
10. Bewaren
11. Jouw rechten
12. Jouw verantwoordelijkheden
13. Intrekken van toestemming 
14. Wijzigingen aan het Privacybeleid
15. Contact

1. Het accepteren van het Privacybeleid

Om onze onderneming te kunnen runnen en jouw de Diensten te kunnen verlenen moeten we je persoonlijke gegevens verwerken. Door onze Gebruiksvoorwaarden te accepteren, bevestig je dat je dit beleid gelezen hebt en begrijpt, inclusief hoe en waarom we jouw informatie gebruiken. Als je niet wilt dat wij op de in dit beleid beschreven manieren je persoonlijke informatie verzamelen, moet je geen gebruik van onze Diensten maken. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van het privacybeleid of de werkwijzes van onze members, websites die via Pattern by SMACK it CREATIONS of door externe websites of apps gehost worden.

SMACK it’s Gebruiksvoorwaarden vereisen dat alle account-eigenaren minstens 18 jaar oud zijn. Minderjarigen van jonger dan 18 en tenminste 13 jaar oud mogen SMACK it’s Diensten alleen gebruiken met de uitdrukkelijke toestemming en onder de directe supervisie van een ouder of wettelijke voogd die de eigenaar van het account is. Kinderen jonger dan 13 mogen geen gebruik van SMACK it CREATIONS of de Diensten maken. Jij bent degene die verantwoordelijk is voor alle activiteiten die op jouw account door een minderjarige ondernomen worden.

Door de Diensten te gebruiken erken je dat SMACK it CREATIONS jouw informatie in de Verenigde Staten, Ierland en elk ander land waarin SMACK it CREATIONS actief is zal gebruiken. Wij wijzen je erop dat privacywetgeving en normen in bepaalde landen kan verschillen van de privacywetgeving en normen die van toepassing zijn in het land waar je woonachtig bent, zoals bijvoorbeeld de rechten voor toegang tot je persoonlijke informatie. We zullen alleen persoonlijke gegevens naar deze landen sturen als we dat gerechtelijk gezien mogen en we zullen stappen ondernemen om te zorgen dat je persoonlijke informatie de nodige bescherming blijft genieten. Lees verder om erachter te komen hoe we je persoonlijke informatie die naar buiten Europa overgedragen wordt beschermen.

Verzamelde en ontvangen informatie

Tijdens het aanbieden van onze Diensten verzamelen of ontvangen we je persoonlijke gegevens op een aantal verschillende manieren. Vaak kies jij welke informatie je verstrekt, maar soms hebben we bepaalde informatie nodig die jij kunt gebruiken en voor ons om je de Diensten te leveren.

Registratie, Account instellen, gebruik van de Diensten: Om de Diensten te kunnen gebruiken moet je ons een geldig e-mailadres verstrekken en voor de Diensten waar registratie voor nodig is ook een naam die bij je account hoort die jij zelf kan kiezen en die je identiteit op SMACK it CREATIONS zal zijn. Je kan die naam in je account-instellingen bekijken, aanpassen of verwijderen. Om ons in staat te stellen jouw de Diensten te verlenen is het nodig dat je ons deze informatie verstrekt. Afhangende van de diensten die je wilt gebruiken kan aanvullende informatie nodig zijn, zoals een shopnaam, factureer- en betalingsinformatie (waaronder een factuuradres, telefoonnummer, en creditcardinformatie), een telefoonnummer en/of een fysiek postadres om die Diensten te kunnen leveren. Je bent niet verplicht om deze info te verstrekken maar we hebben het nodig om de de Diensten te kunnen verlenen. Mogelijk moeten we creditcardinformatie opslaan (of zorgen dat het opgeslagen wordt) en gebruiken voor zowel factureer- als betalingsdoeleinden. Afhankelijk van je lokale rechtsgebied, kan je er ook voor kiezen om ons toe te staan je creditcardgegevens op te slaan om zo het afrekenproces voor toekomstige aankopen makkelijker te maken. SMACK it CREATIONS kan contact met individuele shopeigenaren opnemen om op vertrouwelijke wijze meer informatie te vragen over hun shops of de items die de Site geplaatst zijn, of om naleving van onze regels en relevante wetgeving te garanderen. Om bepaalde producten of diensten op SMACK it CREATIONS te kunnen gebruiken moet je een aanmelding indienen; informatie die je tijdens de applicatieprocedures verstrekt wordt niet openbaar weergegeven en wordt alleen intern door SMACK it CREATIONS gebruikt, tenzij anders is gespecificeerd.

Profiel: Je kunt er voor kiezen om je volledige naam en andere persoonlijke informatie (zoals geboortedatum, geslacht en locatie) in verband met je account en activiteiten in te vullen. Je kunt deze informatie in je accountinstellingen aanpassen of verwijderen.

De naam die bij je account hoort, welke je kan zien en aanpassen in je instellingen, kan openbaar weergegeven worden en is verbonden aan je SMACK it CREATIONS activiteiten. Andere mensen kunnen de datum zien waarop u bent lid geworden, je recensies en commentaar dat je in onze community ruimtes gepost hebt; en informatie die je via sociale netwerken verkiest te delen.

Geautomatiseerde Informatie: Wanneer je de Site bezoekt, de Apps of de andere diensten gebruikt ontvangt en bewaart SMACK it CREATIONS automatisch informatie van je browser of mobiele apparaat, zoals je IP-adres of unieke apparaat-ID, cookies en gegevens over de pagina's die je op de Site of de Apps bezoekt, zodat wij de Diensten kunnen opereren en verlenen. Deze informatie wordt in logbestanden opgeslagen en wordt automatisch verzameld. We kunnen mogelijk deze verzamelde informatie van je browser of mobiele apparaat bundelen met andere info die we over jou verzamelen, ook op andere apparaten. Deze informatie gebruiken we om fraude te voorkomen en houdt de Diensten veilig. Ook helpt deze info om te analyseren en begrijpen hoe de Diensten voor members en bezoekers werken, om op al je apparaten advertenties te geven, en kunnen we members en bezoekers een meer persoonlijke ervaring geven.

Wanneer je de Diensten installeert, gebruikt, of er toegang tot neemt kunnen we automatisch apparaat-specifieke informatie verzamelen. Deze info kan onder andere de volgende informatie zijn: model van hardware, info over operating system, versie van de app, info over browser, IP-adres en gegevens waarmee we je apparaat kunnen identificeren. Raadpleeg onze pagina over Cookies en soortgelijke technologieënbeleid en de sectie “Gebruik, delen en bekend maken van informatie” hieronder voor meer informatie over onlinetools en hoe wij die gebruiken.

Informatie over locatie: We kunnen informatie verzamelen over jouw gebruik van de Diensten voor advertentiedoeleinden, analyses, het presenteren van content en ter bescherming van de Diensten, zoals je IP-adres, browser-info (inclusief verwijzers), info over je apparaat (zoals iOS IDFA, IDFV voor beperkte en niet voor advertentiedoeleinden, Android AAID, en, wanneer dit door jou is aangezet, en door je apparaat verstrekte algemene en precieze geografische informatie). Als je de Apps gebruikt, kan je ervoor kiezen om je locatiegegevens met SMACK it CREATIONS te delen, zodat je functies zoals onze lokale markten, kaarten en voor offline verkopen kunt gebruiken (maar dat is niet nodig). 

Wij kunnen locatiegegevens verkrijgen die jij in je profiel of je IP-adres verstrekt. Met jouw toestemming kunnen we je locatie ook met behulp van andere gegevens van je apparaat bepalen, zoals precieze locatie via GPS, of info over draadloze netwerken of gsm-masten in de buurt van je mobiele apparaat. We kunnen die informatie over je locatie mogelijk opslaan en gebruiken om je bepaalde features te kunnen geven of om de Diensten te verbeteren en personaliseren, bijvoorbeeld voor SMACK it’s interne analyses en het monitoren van prestaties; lokalisatie, regionale eisen, en beleid voor de Diensten; voor lokale content, zoekresultaten en aanbevelingen; voor mapping diensten; en (met gebruik van niet-exacte lokatieinformatie) marketing. Als je toestemming tot het delen van je locatiegegevens hebt verstrekt, maar deze info niet langer met ons wilt delen, kun je je toestemming via de instellingen van de Apps of uw mobiele apparaat intrekken. Bepaalde niet-precieze locatiediensten, zoals voor beveiliging en gelokaliseerd beleid op basis van je IP-adres of ingediend adres, zijn van cruciaal belang voor de werking van de site. We delen je locatiegegevens alleen met derde partijen (zoals onze mapping of advertentie-providers) om je de Diensten te kunnen verlenen. Je kunt er ook voor kiezen om de Apps toegang tot de camera van uw mobiele apparaat geven om foto’s op SMACK it CREATIONS te uploaden.

Analyse-informatie: We gebruiken gegevensanalyses om de functionaliteit van de Site te verzekeren en de Diensten te verbeteren. We gebruiken mobiele analyse-software om de functionaliteit van de Apps op je telefoon beter te begrijpen. Deze software kan bepaalde informatie vastleggen, zoals hoe vaak je de Apps gebruikt, wat er dan gebeurt, gebundeld gebruik, prestatiegegevens, app-fouten en debugging-informatie en waar de Apps gedownload werden. We koppelen de informatie die we in de analyse software opslaan niet aan enige informatie die jij in de mobiele applicatie verstrekt waarmee jij geïdentificeerd kan worden.

Informatie van derde partijen: Sommige members of bezoekers kunnen ervoor kiezen om via een externe applicatie zoals Facebook, of een app die met de SMACK it CREATIONS applicatie programmering interface (API) is ontwikkeld inloggen op SMACK it CREATIONS of een SMACK it CREATIONS account aan te maken. SMACK it CREATIONS kan gegevens van deze aangesloten externe applicaties ontvangen. Het koppelen van je SMACK it CREATIONS account aan externe applicaties of services is optioneel. Als je er voor kiest om je account aan een externe applicatie te koppelen, geef je SMACK it CREATIONS toestemming om informatie van die externe applicatie te ontvangen. We kunnen ook openbare informatie verzamelen om contact met je te maken. Het kan zijn dat we die informatie gebruiken in het kader van het aan jou verlenen van de Diensten. Je kunt er ook voor kiezen sommige van je activiteiten op SMACK it CREATIONS via bepaalde social media netwerken die aan je SMACK it CREATIONS account gekoppeld zijn te delen en je kan op elke moment in je accountinstellingen je toestemming intrekken.

Non-Member Informatien: smackit.nl kan informatie ontvangen of verkrijgen (bijvoorbeeld een e-mailadres of IP-adres) over een persoon die nog geen geregistreerd SMACK it CREATIONS of Crowdfundersplatform member is, een 'niet-member'. Dit kan gebeuren in verband met bepaalde SMACK it CREATIONS functies, zoals inschrijving van een niet-member voor de SMACK it CREATIONS nieuwsbrief, een uitnodiging van een member aan een niet-member om de Site te bezoeken, als een member met de contact-uploaderfunctie informatie van een niet-member uploadt, een niet-member een transactie aangaat, een member een cadeauboncode naar een niet-member stuurt, of als een niet-member via een van onze Diensten als gast een aankoop afrekent. Informatie van niet-members wordt alleen gebruikt voor de genoemde doeleinden ten tijde van het opgeven van die info aan SMACK it CREATIONS of om een actie die door de niet-member is goedgekeurd uit te voeren.

We kunnen ook bepaalde informatie verzamelen van zowel members als niet-members die websites die door ons gehost worden bezoeken. Dit kunnen je IP-adres of unieke apparaat-ID, cookies en gegevens over de pagina's bezoekt zijn. Meer informatie over websites die door ons gehost worden vind je in het Patternbeleid. Raadpleeg onze pagina over Cookies en soortgelijke technologieënbeleid of de sectie “Gebruik, delen en bekend maken van informatie” hieronder voor meer informatie over ons gebruik van cookies en het verzamelen van online trackinggegevens.

3. Keuze en controle

Wij weten dat members van onze community graag hun eigen informatie beheren en daarom geeft SMACK it CREATIONS je de keuze bij het verstrekken, bewerken of verwijderen van bepaalde informatie, en over de manier waarop wij contact met je opnemen. Je kunt je SMACK it CREATIONS account-informatie via je account-instellingen veranderen of corrigeren. Je kunt bepaalde optionele informatie waarvan je niet langer wilt dat deze openbaar zichtbaar in de Diensten is verwijderen, zoals bijvoorbeeld je volledige naam. Je kunt ook verzoeken om verwijdering van de persoonlijke gegevens in je account.

Afhankelijk van je locatie, kun je ook bepaalde aanvullende rechten hebben met betrekking tot je informatie, zoals: (i) gegevenstoegang en verplaatsbaarheid (inclusief het recht op een kopie van de persoonlijke gegevens die je via je instellingen aan SMACK it CREATIONS hebt verstrekt); (ii) gegevenscorrectie (inclusief de mogelijkheid om uw persoonlijke gegevens bij te werken, in veel gevallen via instellingen); (iii) het verwijderen van gegevens (inclusief het recht om SMACK it CREATIONS je persoonlijke informatie te laten verwijderen, behalve informatie die we moeten bewaren, door contact met ons op te nemen); en (iv) intrekking van toestemming of bezwaar tegen verwerking (inclusief, in beperkte omstandigheden, het recht om SMACK it CREATIONS te vragen om de verwerking van je persoonlijke gegevens stop te zetten, op enkele uitzonderingen na, door contact met ons op te nemen).

We gebruiken cookies en soortgelijke technologieën die technisch niet noodzakelijk zijn. Een meer gedetailleerde uitleg van de technologieën die we gebruiken en hoe je, indien van toepassing, gebruik kan maken van je optout-optie is te vinden in het Cookies & amp; soortgelijke technologieënbeleid .

Je kunt de ontvangst van bepaalde communicatievormen van SMACK it CREATIONS beheren in uw accountinstellingen. SMACK it CREATIONS kan je om verschillende redenen een bericht over onze Diensten of je activiteiten sturen. Sommige van deze berichten zijn verplichte berichten voor members over diensten (zoals transactionele berichten of juridische kennisgevingen). Andere berichten zijn niet verplicht (zoals nieuwsbrieven). Jij kunt kiezen welke optionele berichten je wilt ontvangen door de instellingen in je account te wijzigen. Meer informatie lees je in de sectie "Berichten van SMACK it CREATIONS" van dit beleid.

We werken samen met derde partijen om onze advertenties op andere sites te beheren. Onze partners maken mogelijk gebruik van cookies of soorgelijke trackingtechnieken om je advertenties gebaseerd op je interesses en browsing-activiteit geven. Als je ervoor gekozen hebt om je account aan een externe applicatie zoals Facebook of een met SMACK it CREATIONS API ontwikkelde app te linken, kan je je instellingen wijzigen en toestemming voor de app verwijderen door je accountinstellingen te wijzigen.

Als je niet langer van de Diensten gebruik wilt maken, of geen aan de diensten gerelateerde berichten (alleen voor wettelijk verplichte notificaties) meer wilt ontvangen, dan kan je je account sluiten. mail ons dan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je verzoek tot sluiten.

4. Vindbaarheid

Je kunt direct op je e-mail dienstverlener, het adresboek van je mobiele apparaat of je account op een sociaal netwerk inloggen om je contacten naar SMACK it CREATIONS te importeren. Wij bewaren geen logininformatie van je e-mailservice, mobiele apparaat of socialenetwerksite. Je kunt mensen die je op de Site kent, zoeken op e-mailadres of telefoonnummer, of door via de Apps in te loggen op de contactlijst van uw mobiele apparaat. Door je vrienden op SMACK it CREATIONS op te zoeken kan je op ons platform met hen in contact komen. Je kunt bijvoorbeeld de openbare activiteiten van een andere member volgen, zoals de openbare favorieten. Als je de activiteiten van een member gaat volgens, ontvangt hij of zij een e-mailbericht (tenzij een member zich voor dit type e-mails afgemeld heeft).

Als je niet wilt dat je contacten je op SMACK it CREATIONS je via je e-mailadres, telefoonnummer of sociale netwerkconnecties kunnen vinden, kan je je vindbaarheid via je accountinstellingen aanpassen. Als je niet via je volledig naam op SMACK it CREATIONS gevonden wilt worden kan je je volledige naam uit je openbare account-informatie verwijderen en veranderen naar een alias of bijnaam.

5. Berichten van SMACK it CREATIONS

Af en toe zal SMACK it CREATIONS contact met je opnemen. Deze berichten worden hoofdzakelijk per e-mail of push-berichten verstuurd, en elk account moet een geldige e-mail hebben geregistreerd om berichten te kunnen ontvangen. Als je ons hier om vraagt, kan SMACK it CREATIONS telefonisch contact opnemen betreffende een transactie of om support te bieden. Daarnaast, en met jouw toestemming, kan SMACK it CREATIONS om je klantensupport te geven of informatie over mogelijk interessante producten en functies te verstrekken je een sms (of iets soortgelijks) of fysieke brief sturen. Je kunt je contactvoorkeuren in je accountinstellingen aanpassen.

Sommige berichten van SMACK it CREATIONS zijn gerelateerd aan diensten en noodzakelijk voor members en gebruikers van gastbetaling. Je gaat ermee akkoord dat SMACK it CREATIONS je e-mails of berichten die niet aan marketing gerelateerd zijn mag sturen, zoals e-mails gerelateerd aan transacties, je account, veiligheid of productwijzigingen. Voorbeelden van aan dienstverlening gerelateerde berichten zijn onder andere een e-mailadresbevestiging en welkomstmail bij inschrijving van je account, beschikbaarheid van de Diensten, berichten aanpassingen van belangrijke functies en features, Berichten van kopers en correspondentie met het SMACK it CREATIONS Support team.

Als je een account registreert, je aanmeldt voor een nieuwsbrief, of ons je e-mailadres of telefoonnummer geeft, bijvoorbeeld voor een gastbetaling ontvang je een kennisgeving en stem je ermee in (in sommige rechtsgebieden en situaties, door een aanvullende, ondubbelzinnige toestemming) om marketingmails en berichten van ons te ontvangen. Je kunt op elk moment aangeven dat je geen marketingberichten meer wilt ontvangen. Gebruik daarvoor de uitschrijftool in alle promotionele e-mails. Members kunnen ook sommige marketingmails of berichten in de instellingen van hun account beheren en met de uitschrijftool die in alle mails en berichten staat.

 

6. Community

SMACK it CREATIONS en Crowdfundersplatform zijn zowel een platform als een community. Wij bieden verschillende functies waarmee members in openbare en semi-openbare ruimtes zoals Forums en Teams contact kunnen leggen en communiceren. Je hoeft deze features niet te gebruiken, maar als je dat doet, gebruik dan je gezonde verstand bij het posten van commentaar, of bij het delen van persoonlijke informatie met anderen via de Diensten. Denk erom dat alle persoonlijke informatie die je daar verstrekt, door anderen gelezen, verzameld of gebruikt kan worden om je ongevraagd berichten te sturen. We kunnen bepaalde derden inschakelen om je te helpen bij het aan jou verlenen van community-diensten en in het kader van die relatie moeten we sommige informatie met dergelijke derden delen om die dienst te kunnen bieden. SMACK it CREATIONS verwijdert gewoonlijk geen inhoud uit community-ruimtes en je publicaties blijven openbaar zichtbaar, ook nadat je je account gesloten hebt, al zal je naam niet langer naast de post staan. Jij bent verantwoordelijk voor de persoonlijke informatie die je in community-ruimtes van de Diensten publiceert.

Een andere member kan je openbare activiteit op SMACK it CREATIONS volgen en updates ontvangen, bijvoorbeeld wanneer je een item aan je openbare favorieten toevoegt. Je kunt ervoor kiezen om bepaalde activiteiten privé te houden. Dit regel je via de instellingen van je account. Als een member begonnen is met het volgen van je activiteiten, heb je als je je updates niet met die persoon wilt delen de optie om deze member te blokkeren.

7. Gebruik, delen en bekend maken van informatie

Wanneer je de Services bezoekt of gebruikt, verzamelen, gebruiken, delen en verwerken wij op andere wijze je persoonlijke informatie zoals beschreven in dit beleid. We vertrouwen op een aantal wettelijke grondslagen om je informatie op deze manieren te gebruiken. Deze rechtsgrondslagen omvatten:

  • waar nodig om de contractuele verplichtingen in onze Gebruiksvoorwaarden na te komen en om de Diensten aan jou te leveren;
  • je hebt ingestemd met de verwerking, een instemming die je op elk moment kunt intrekken;
  • noodzakelijk om te voldoen aan een wettelijke verplichting, een gerechtelijk bevel of om rechtsvorderingen uit te oefenen of te verdedigen;
  • noodzakelijk voor de legitieme belangen van onze of een derde partij, zoals die van bezoekers, members of partners;
  • je hebt de informatie uitdrukkelijk openbaar gemaakt;
  • noodzakelijk in het algemeen belang; en
  • soms noodzakelijk om jouw vitale belangen, of die van anderen te beschermen.

Weet dat we hoofdzakelijk vertrouwen op toestemming (i) om marketingberichten te verzenden, (ii) voor het delen van gegevens van derden met betrekking tot advertenties en, voor zover van toepassing, (iii) voor het gebruik van locatiegegevens voor advertentiedoeleinden.

Waar we je informatie verwerken op basis van legitieme belangen, doen we dit als volgt:

Onze Diensten leveren en verbeteren: Wij kunnen je informatie gebruiken om onze Diensten te verbeteren en aan te passen, inclusief het delen van je informatie voor dergelijke doeleinden, en we doen dit omdat het noodzakelijk is om onze legitieme belangen na te streven om onze Diensten voor onze gebruikers te verbeteren. Dit is ook nodig om ons in staat te stellen onze legitieme belangen na te streven bij het begrijpen van hoe onze Diensten worden gebruikt en om manieren te verkennen en te ontsluiten om ons bedrijf te ontwikkelen en te laten groeien. Het is ook noodzakelijk om ons in staat te stellen onze legitieme belangen na te streven door onze Diensten, efficiëntie, interesse in Diensten voor gebruikers te verbeteren en inzicht te krijgen in de gebruikspatronen van onze Diensten.

Onze Diensten veilig houden: We kunnen jouw informatie ook gebruiken voor veiligheids- en beveiligingsdoeleinden, inclusief het delen van jouw informatie voor dergelijke doeleinden, en we doen dit omdat het noodzakelijk is voor het nastreven van onze legitieme belangen bij het waarborgen van de veiligheid van onze Diensten, inclusief het verbeteren van de bescherming van onze community tegen spam, intimidatie, inbreuk op intellectueel eigendom, misdaad en veiligheidsrisico's van welke aard dan ook.

Wij respecteren jouw privacy. SMACK it CREATIONS maakt zonder jouw toestemming je naam, e-mailadres of andere persoonlijke informatie niet aan derden bekend, tenzij dit in ons Privacybeleid is gespecificeerd.

Wij gebruiken de informatie voor het verlenen en verbeteren van onze Diensten en producten, voor facturering en betalingen, voor identificatie en verificatie, voor gerichte online en offline marketing, zoals met de hulp van tools zoals Facebook Custom Audience en Google Customer Match, om contact met members of geïnteresseerde partijen op te nemen, en voor algemeen onderzoek en geaggregeerde rapportage. 

Juridisch en veiligheid: SMACK it kan onder beperkte omstandigheden je persoonlijke informatie behouden of vrijgeven aan derden: in antwoord op wettige verzoeken van publieke autoriteiten, zoals om te voldoen aan legitieme eisen voor nationale veiligheid of wetshandhaving; het beschermen, vaststellen of uitoefenen van onze wettelijke rechten of verdediging tegen wettelijke claims, inclusief het innen van een schuld; om mee te werken aan een dagvaarding, gerechtelijk bevel, rechtszaak of andere wettelijk vereisten; of als wij in goed vertrouwen denken dat een dergelijke openbaarmaking nodig is om te voldoen aan de wet, om dreigend lichamelijk letsel of financieel verlies te voorkomen of om onwettige activiteiten, vermoedelijke fraude, bedreigingen van onze eigendom of schending van SMACK it’s Gebruiksvoorwaarden te onderzoeken, tegen te gaan of er actie tegen te ondernemen. In deze gevallen kan ons gebruik van jouw informatie noodzakelijk zijn voor het legitieme belang van onze of een derde partij om onze Diensten te beveiligen, schade of misdaad te voorkomen, wettelijke rechten af te dwingen of te verdedigen of schade te voorkomen. Dergelijk gebruik kan ook nodig zijn om te voldoen aan een wettelijke verplichting, een gerechtelijk bevel of om rechtsvorderingen uit te oefenen of te verdedigen. Het kan ook nodig zijn in het algemeen belang (zoals om criminaliteit te voorkomen) of om vitale belangen te beschermen (in zeldzame gevallen waarbij we mogelijk informatie moeten delen om verlies van mensenlevens of lichamelijk letsel te voorkomen).

Als SMACK it CREATIONS een wettig en geverifieerd verzoek ontvangt waarin voor de gegevens van een member kan SMACK it CREATIONS in een van de in de voorgaande paragraaf genoemde beperkte gevallen persoonlijke informatie vrijgeven, zoals, maar niet beperkt tot, de naam van de member, adres, telefoonnummer, e-mailadres en bedrijfsnaam. 

Affiliate ondernemingen: SMACK it is geaffilieerd met diverse bedrijven en werkt voor verschillende doeleinden nauw met hen samen, zoals assistentie bij het verlenen en verbeteren van de Diensten. Met jouw toestemming kunnen deze bedrijven mogelijk via de Diensten promoties aanbieden (inclusief e-mailpromoties) of items of diensten aan je willen verkopen. SMACK it CREATIONS kan ook in samenwerking met de geaffilieerde bedrijven diensten verlenen of producten verkopen, inclusief het verstrekken van informatie aan zulke partners zodat ze hun marketing effectiever op jou kunnen toespitsen. Wanneer een gelieerde onderneming helpt bij het faciliteren van je transactie, kunnen we mogelijk informatie met betrekking tot de transactie delen met die gelieerde onderneming om je transactie te vergemakkelijken, en dit maakt deel uit van de Diensten die wij in overeenstemming met onze Gebruiksvoorwaarden leveren. Weet dat we vertrouwen op toestemming (die op elk moment ingetrokken kan worden) om marketingberichten te verzenden, en voor het delen van gegevens van derden met betrekking tot advertenties.

Geaggregeerde informatie: SMACK it kan demografische gegevens met partnerbedrijven delen, maar dit gebeurt altijd geaggregeerd en geanonimiseerd, zodat geen persoonlijk herkenbare informatie wordt vrijgegeven.

Dienstverleners: SMACK it moet externe bedrijven en personen inhuren (zoals programmeurs, SEO deskundigen, dienstverleners in analyse en beveiliging) om ons te helpen onze Diensten te opereren, verstrekken en marketen. Deze derde partijen hebben beperkte toegang tot je persoonlijke informatie, en alleen voor zover dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de taken namens ons en zijn aan SMACK it CREATIONS verplicht jouw informatie niet bekend te maken en voor andere doeleinden te gebruiken. De betrokkenheid van dienstverleners is vaak noodzakelijk om de Diensten aan jou te leveren, met name wanneer dergelijke bedrijven belangrijke rollen vervullen, zoals het verwerken van betalingen en zendingen en ons helpen onze Dienst operationeel en veilig te houden. In sommige andere gevallen zijn deze dienstverleners niet strikt noodzakelijk om de Diensten te leveren, maar helpen deze te verbeteren, bijvoorbeeld door ons te helpen onderzoek te doen naar hoe we onze gebruikers beter van dienst kunnen zijn. In deze laatste gevallen hebben we een legitiem belang in de samenwerking met dienstverleners om onze Diensten te verbeteren.

Zakelijke reorganisatie: In sommige gevallen kan SMACK it CREATIONS ervoor kiezen activa te kopen of verkopen. Dergelijke transacties kunnen noodzakelijk zijn en in onze legitieme belangen, met name ons belang bij het nemen van beslissingen die ons bedrijf in staat stellen om zich op de lange termijn te ontwikkelen. Bij deze transacties (zoals verkoop, fusie, liquidatie, surseances van betaling of overdracht van alle of een wezenlijk deel van de activa van SMACK it CREATIONS) is ledeninformatie doorgaans een van de bedrijfsactiva die overgedragen wordt. Als SMACK it CREATIONS van plan is jouw informatie over te dragen, zal SMACK it CREATIONS je hierover informatie via e-mail of door een duidelijke kennisgeving op de Site of de App te plaatsen, en krijg je de gelegenheid om je af te melden voordat de informatie onderdeel wordt van een ander privacybeleid.

Derde partijen: Externe plug-ins kunnen ook informatie over jouw gebruik van de Site verzamelen. Als je bijvoorbeeld een SMACK it CREATIONS pagina laadt die een sociale plug-in van een externe site of service heeft, zoals een “vind ik leuk” of “Verzenden” knop, laad je ook de inhoud van die externe site. De site kan direct vanuit je browser cookies vragen. Deze interacties vallen onder het privacybeleid van de externe site. Daarnaast worden bepaalde cookies en andere technologieën op onze Site door derden voor gerichte online marketing en andere doeleinden gebruikt. Met deze technologieën kan een partner elke keer dat je de Diensten gebruikt je computer of mobiele apparaat herkennen. Weet dat als je sites of diensten van derden gebruikt, je onder de voorwaarden en het privacybeleid van die sites of diensten valt. SMACK it CREATIONS kiest en beheert deze technologieën van derde partijen die we op onze Sites en Apps plaatsen. Dit zijn echter de technologieën van derden en vallen onder het privacybeleid van die partijen. Raadpleeg voor meer informatie ons Cookies & soortgelijke technologieënbeleid. We vertrouwen op uw toestemming om niet-technisch noodzakelijke cookies te verwijderen en te lezen.

Wij kunnen alleen voor onszelf spreken; dit beleid is niet van toepassing op de procedures van derden die geen bezit zijn van SMACK it CREATIONS en waarop wij geen controle kunnen uitoefenen, of personen die niet in dienst van SMACK it CREATIONS zijn, en die niet onder ons beheer vallen. Als je je informatie aan anderen verstrekt, kunnen verschillende praktijken van toepassing zijn op het gebruik of de openbaarmaking van de informatie die je aan hen verstrekt. SMACK it CREATIONS heeft geen controle over het privacybeleid van derden, inclusief dat van andere members die met behulp van de Diensten verkopen, of API-gebruikers. SMACK it CREATIONS is niet verantwoordelijk voor de privacy- en beveiligingspraktijken deze verkopers, API-geburikers of andere websites op het internet, zelfs als deze van of naar de Diensten verbonden zijn. Wij raden je aan het privacybeleid van derden te lezen en vragen te stellen voordat je persoonlijke informatie aan hen verstrekt. Voor de toepassing van Europese wetgeving zijn deze verkopers en API-gebruikers onafhankelijke beheerders van gegevens, wat betekent dat zij verantwoordelijk zijn voor het verstrekken en naleven van hun eigen beleid met betrekking tot persoonlijke informatie die zij verkrijgen in verband met de Diensten.

8. Overdrachten

SMACK it is een wereldwijde dienst. Als je buiten Noord- of Zuid-Amerika gevestigd bent, wordt je informatie beheerd door SMACK it CREATIONS. Door onze Diensten te gebruiken, geef je aan te begrijpen dat SMACK it CREATIONS bepaalde gegevens kan delen met SMACK it CREATIONS, Inc. (de Amerikaanse moedermaatschappij) of andere SMACK it CREATIONS affiliates voor de doeleinden die beschreven zijn in dit Privacybeleid, inclusief voor ID-verificatie, transactiebeoordelingen en verwerking van betalingen.

In de Verenigde Staten, Lidstaten van de Europese Economische Ruimte (“EER”) en andere landen gelden overal verschillende wetten. Als jouw gegevens van je thuisland naar een ander land getransporteerd worden, zijn de wetten en regels die jouw persoonlijke informatie in het land waar je info heen gestuurd wordt misschien anders dan in het land waarin je woont. Bijvoorbeeld, de omstandigheden waarin de wettelijke macht je persoonlijke info mag inzien kunnen in elk land anders zijn. In het bijzonder, als je gegevens in de VS zijn, kan de regering onder de Amerikaanse wet deze inzien.

In zoverre SMACK it CREATIONS geacht wordt persoonlijke informatie naar buiten de EER over te dragen, vertrouwen we afzonderlijk, anderzijds en onafhankelijk op de volgende juridische gronden om jouw info over te dragen:

Model clausules

De Europese Commissie heeft standaard clausules ter bescherming van gegevens aangenomen, ook wel model clausules geheten. Deze beschermen persoonlijke informatie die naar buiten Europa geëxporteerd wordt. Wij maken vaak gebruik van deze model clausules als we persoonlijke gegevens Europa uit exporteren. Je kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. een kopie van onze model clausules aanvragen.

 

Nodig voor de uitvoering van het contract tussen SMACK it CREATIONS en haar members

SMACK it verleent een vrijwillige dienst; je kan zelf kiezen of je de Diensten wel of niet wilt gebruiken. Echter, als je de Diensten wel wilt gebruiken, moet je akkoord gaan met onze Gebruiksvoorwaarden, waarin het contract tussen SMACK it CREATIONS en haar members vastgelegd is. 

9. Veiligheid

De beveiliging van je persoonlijke informatie is belangrijk voor ons. SMACK it CREATIONS volgt algemeen geaccepteerde sectornormen voor het beschermen van aan ons verstrekte persoonlijke informatie, zowel tijdens overdracht als op het moment dat SMACK it CREATIONS deze ontvangt. Je accountinformatie is beschermd met een wachtwoord. Het is belangrijk dat je je account en informatie beschermt tegen onbevoegde toegang door het wachtwoord zorgvuldig te kiezen, en dit wachtwoord en de computer goed te beveiligen door bijvoorbeeld na het gebruik van onze Diensten uit te loggen. Als je vragen over de veiligheid van je persoonlijke informatie hebt, kan je via ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. bereiken.

SMACK it versleutelt bepaalde informatie (zoals creditcardnummers) met gebruik van ‘secure socket layer’ technologie (SSL). SMACK it CREATIONS volgt algemeen geaccepteerde sectornormen voor het beschermen van aan ons verstrekte persoonlijke informatie, zowel tijdens overdracht als op het moment dat SMACK it CREATIONS deze ontvangt. Helaas is geen enkele overdrachtsmethode op internet of wijze van elektronische opslag 100% veilig. Hoewel we dus streven de bescherming van je persoonlijke informatie, kunnen we geen absolute beveiliging garanderen. SMACK it CREATIONS biedt haar members optionele geavanceerde beveiligingsinstellingen bij het inloggen, SSL van de hele site,  je kunt deze opties in accountinstellingen activeren.

10. Bewaren

SMACK it bewaart je informatie niet langer dan nodig is voor de doeleinden die worden vermeld in dit beleid, zolang je account actief is, (dus voor de levensduur van je SMACK it CREATIONS member account) zoals beschreven in dit beleid, of zover nodig is om je de Diensten te kunnen verlenen. Als je niet langer wilt dat SMACK it CREATIONS je gegevens gebruikt om de Diensten aan jouw te leveren, kan je je account sluiten. SMACK it CREATIONS bewaart en gebruikt je informatie voor zover nodig is om te voldoen aan onze wettelijke verplichtingen (bijvoorbeeld als we je gegevens moeten bewaren om aan relevante belasting/omzetwetten te voldoen), geschillen op te lossen en onze overeenkomsten uit te voeren en zoals verder in dit beleid beschreven. Daarnaast wordt er van SMACK it CREATIONS verkopers mogelijk ook gevraagd dat ze je gegevens opslaan en gebruiken om aan hun wettelijke eisen te voldoen. Let op: door het sluiten van je account komen je e-mailadres, gebruiksernaam en shopnaam (inzien van toepassing) niet vrij om bij een nieuw account te hergebruiken. Ook bewaren we logbestanden voor interne analyses. Deze logbestanden worden over het algemeen kort bewaard, behalve in het geval dat ze gebruikt worden voor de veiligheid en zekerheid vand e site, ter verbetering van de functionaliteit van de Site of als we wettelijk verplicht zijn om ze voor langere tijd te bewaren.

11. Jouw rechten

Je kunt profiteren van een aantal rechten met betrekking tot jouw informatie die wij verwerken. Sommige rechten zijn alleen van toepassing in bepaalde beperkte gevallen, afhankelijk van jouw locatie. Als je je persoonlijke informatie wilt beheren, beperken of verwijderen, kanje dat in de instellingen van je SMACK it CREATIONS account doen, of door contact met ons op te nemen. Op verzoek zal SMACK it CREATIONS je vertellen of wij persoonlijke informatie over jou hebben opgeslagen.  Door naar je accountinstellingen te gaan kan je bepaalde persoonlijke informatie die bij jouw account hoort zien, corrigeren en veranderen. In sommige van de gevallen waarin we je informatie verwerken, heb je mogelijk het recht om de manieren waarop we je info gebruiken te beperken. In bepaalde gevallen heb je ook het recht om te verzoeken tot verwijdering van je persoonlijke gegevens en om een kopie van je persoonlijke gegevens in een makkelijk toegankelijk format te verkrijgen. Zorg dat je de opties die je hebt in de sectie "Keuze & Controle" hierboven hebt gelezen. Mocht je meer hulp nodig hebben, kan je via de kanalen genoemd in "Contact" contact met SMACK it CREATIONS opnemen. We zullen binnen redelijke tijd op je verzoek reageren.

Als we je informatie verwerken op basis van onze legitieme belangen zoals hierboven uitgelegd of in het algemeen belang, kan je in bepaalde omstandigheden bezwaar maken tegen deze verwerking. In dergelijke gevallen zullen wij jouw gegevens niet meer verwerken, tenzij we dwingende legitieme redenen of juridische redenen hebben om door te gaan met de verwerking. Wanneer we je gegevens gebruiken voor directmarketingdoeleinden, kan je altijd bezwaar maken via de link waarmee je je in dergelijke berichten afmeldt of je kan je accountinstellingen wijzigen.

12. Jouw verantwoordelijkheden

Als je met behulp van onze Diensten verkoopt of de API van SMACK it CREATIONS gebruikt, kan je bepaalde persoonlijke informatie ontvangen en bepalen wat je hiermee doet, bijvoorbeeld bij het communiceren met gebruikers en het aangaan van transacties met kopers. Dat betekent dat je mogelijk persoonlijke informatie (bijvoorbeeld de naam van de koper, e-mailadres en verzendadres) moet verwerken en, voor zover je dit doet, onder EU-regelgeving een onafhankelijke verwerker van gegevens bent met betrekking tot gebruikers die je mogelijk via de Diensten hebt verkregen.

Jij bent verantwoordelijk voor het beschermen van de persoonlijke informatie die je ontvangt of verwerkt en voor het voldoen aan alle relevante wettelijke verplichtingen bij het gebruik van de Diensten. Daaronder vallen onder meer wetten aangaande gegevensbescherming en privacy die bepalen hoe je informatie van gebruikers mag gebruiken. Zulke wetten kunnen eisen dat je je eigen privacybeleid post en je daaraan houdt en deze moet toegankelijk zijn voor de gebruikers van SMACK it CREATIONS waar je contact mee hebt, en in lijn met dit beleid en SMACK it’s Gebruikersvoorwaarden zijn. Voor meer informatie over de Algemene verordening gegevensbescherming, ga je naar https://gdpr-info.eu en http://gdprandyou.ie.

Als gegevensbeheerder, in de mate dat je persoonlijke gegevens van gebruikers buiten de Diensten verwerkt, kan het zijn dat je op grond van de toepasselijke wetgeving inzake gegevensbescherming en privacy verzoeken om gegevenstoegang, portabiliteit, correctie, verwijdering en bezwaren tegen verwerking moet honoreren. Als je zonder de toestemming van je koper persoonlijke informatie bekend maakt ben jij verantwoordelijk voor die ongeautoriseerde bekendmaking. Dit omvat bijvoorbeeld bekendmakingen die je hebt gedaan of onbedoelde inbreuken op gegevens. Je kan bijvoorbeeld in het kader van een transactie met een koper diens e-mail of andere informatie ontvangen. Deze informatie mag alleen worden gebruikt voor SMACK it CREATIONS gerelateerde communicaties, of voor door SMACK it CREATIONS gefaciliteerde transacties. Je mag deze informatie niet gebruiken voor ongewenste commerciële berichten of onbevoegde transacties. Zonder de uitdrukkelijke toestemming van de koper en afhangende van toepassing zijnde SMACK it CREATIONS beleid en wetten mag je geen SMACK it CREATIONS members aan je e-mail of fysieke mailinglijsten toevoegen, de identiteit van de koper voor marketingdoeleinden gebruiken of betalingsinformatie opslaan. Vergeet niet dat het jouw verantwoordelijkheid is om te weten wat in elke situatie de wijze van toestemming geven is.

Als SMACK it CREATIONS en jij gezamenlijk als gegevensbeheerder van persoonlijke informatie worden bevonden en als SMACK it CREATIONS aangeklaagd of beboet wordt of op enig andere wijze op kosten gejaagd wordt door iets dat jij als beheerder van persoonlijke kopersinformatie gedaan hebt, stem je ermee in ons schadeloos te stellen voor de kosten die in verband met het door jou verwerken van persoonlijke kopersinformatie gemaakt worden.

Waar je toestemming gegeven hebt, heb je het recht om je toestemming voor het verwerken van je gegevens en je gebruik van de Diensten in te trekken. Je kunt bijvoorbeeld je toestemming voor e-mailmarketing intrekken door de link voor afmelden in dergelijke berichten te gebruiken of door je accountinstellingen te wijzigen. Je kunt ervoor kiezen om je toestemming voor onze verwerking van je informatie en je gebruik van de Diensten op elk moment in te trekken door via je accountinstellingen je account te sluiten en vervolgens Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te e-mailen om te vragen dat je persoonlijke gegevens worden verwijderd, behalve informatie die we moeten behouden. Deze verwijdering is permanent en je account an niet hersteld worden.

14. Wijzigingen aan het Privacybeleid

Wij kunnen dit beleid van tijd tot tijd updaten of aanpassen. Als wij denken dat de wijzigingen wezenlijk zijn, laten we je dat weten door een (of meer) van de volgende acties te ondernemen: (i) posten van de wijzigingen op of via de Diensten, (ii) een e-mail of bericht sturen over de wijzigingen, of (iii) posten van een update in de versieberichten op het platform van de Apps. We raden je aan om regelmatig opnieuw te kijken en eventuele updates te lezen.

15. Contact

Als je vragen hebt:

Neem dan contact op met SMACK it CREATIONS’s Support team

Stuur een e-mail naar SMACK it, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

  • Hits: 2375

Onze website maakt gebruikt van cookies bekijk hier onze privacy statement